Архиве ознака: odječa

trvtka helly hansen

Helly Hansen s vama kroz zimu

Stiže zima, mraz, snijeg i hladni vjetrovi. Svoje automobile ste vjerojatno već pripremili na to, da se neće klizati po cestama i da neće smrzavati stakla, kad vani temperature padnu pod nulu. A kako ste na zimu pripremili sebe? Morat ćete na posao, kad će vani padati snijeg, morat ćete na šetnju, kako bi malo razvedrili glavu i na kraju krajeva, to je odlično doba ljeta, kad se možete zabavljati na snijegu sami na skijanju, ili sa vašom djecom na sanjkanju. Znači, dali ste spremni na sve to? Ako još niste, onda je ovdje savjet za vas, koji se zove Helly Hansen – oni imaju odgovor na sve. Stajat će uz vas i u najbolje hladnim danima, grijat će vas, da bi vi mogli uživati u onome, što ste si zamislili.

Idemo po redu – naravno, za zimu je jako važno, da u ormaru imate neku stvarno kvalitetnu bundu. Kod Helly Hansena možete pronaći stvarno ono, što mogu imati samo najbolji – bunde za šetnju, bunde za skijanje i sanjkanje, te za mnoge druge prilike. Njihove budne su napravljene iz najboljih materijala, zašivene su stvarno dobro, a pored svega toga su i jako moderne – sve to vam znači, da ćete se u njima dobro osjećati, da će vam u njima biti toplo i naravno, da ćete u njima izgledati stvarno lijepo. Naravno, nije to sve, što vam treba – za kakvo skijanje, trebat će vam i dobre hlače – eto, kod ove tvrtke imaju i za te stvari rješenje, tako da ćete stvarno moći uživati na snijegu.

Naravno, da bi vam u snijegu bilo toplo, nije dovoljno samo to, da imate na sebi bundu – pored ovoga morate imati još i jako dobru kapu i rukavice, te naravno obuću – nema smisla, da imate na sebi jako skupu i kvalitetnu bundu, a na kraju će vam biti hladno u noge, glavu i ruke – ako će biti tako, rashladit će vam se cijelo tijelo. Znači, obucite se kako treba, jer zima je doba godine, na kojeg je potrebno biti spreman – jedino tako ćete moći uživati u svim ljepotama, koje snijeg i bijela boja mogu pružati.

berite adidas za plivanje

Adidas micoach – postanite brži i izdržljiviji

Živimo u svijetu, u kojem smo na svakom koraku vođeni ili praćeni sa nekom tehnologijom – cijele dane sjedimo za računalom, pa se vozimo u automobilima, gdje se cijelo vrijeme nešto preračunava, pa ima još puno toga – još pogotovo, kad u ruke uzmete vaš pametni telefon. Sa njime možete telefonirati, sa njime možete slati SMS poruke, sa njime možete tražiti neke stvari po internetu, sa njime možete praktički sve, a i na kraju krajeva, može vam pomoči, da bolje trenirate, da ste iz dana u dan brži, da ste iz tjedna u tjedan izdržljiviji. Pitate se kako to potiči? Odgovor je Adidasov micoach!

Tvrtka Adidas se na svakom koraku trudi, da bih u svijet sporta donijela što više – kao prvo je tud kvalitetna sportska oprema, bez koje praktički nitko ne može trenirati, igrati utakmice, biti iz dana u dan bolji, a odmah nakon toga su tu i drugi dodatci, kao što su na primjer aplikacije za telefone i jedna od takvih je aplikacija „micoach“! To je aplikacija, koju možete potpuno besplatno i jednostavno naložiti na telefon, ju nakon toga instalirati i početi koristiti, kad se bavite nekim sportom – na primjer, kad odete trčat, kad idete u planine ili na primjer na bicikl – mogućnosti ima mnogo!

Sada vam sigurno nije jasno, zašto bih na treningu sa sobom imali još telefon – pa, odgovor je jednostavan – zato, da bih vam on mogao pratiti stazu, po kojoj ste trčali, da bi vam sa GPS-om mogao izmjeriti, koliko ste trčali, da bi uz sve to mogli još slušati muziku, te na kraju cijeli trening pogledati kad ste kod kuće – dali je bio kvalitetan ili bih mogli još bolje, dulje, brže! Kad jednom imate sve te podatke, možete napredovati, možete si raditi treninge, kakve želite i kad jednom to počnete raditi, uspjesi su vam zagotovjeni, iz dana u dan bit ćete bolje, a sve skupa, ta aplikacija je potpuno besplatna!