Архиве ознака: ljeto

Trčanje

Trčanje na godišnjem odmoru

Kad dođe ljeto i sa njime visoke temperature, onda je to znak, da se mnogi ljudi odluče za godišnji odmor. Neki od njih odlaze u planine, neku u toplice, a većina od njih pođe na more. Kad ste na godišnjem odmoru, onda vam već sama riječ kaže, da morate odmarati, tada sve stvari ostavite iza sebe, zaboravite ih. Ali neki od vas ne mogu izdržati bez treninga, pa je tako trčanje i na godišnjem odmoru uz njih, a svakako idu sa njima i tenisice, kape, majice, kratke hlače i sva druga oprema, koju nose i doma, kako bih mogli trenirati trčanje i uz more, te tako postati još bolji trkači.

Ali nije baš tako – kad se odlučite za odmor, onda je stvarno dobro, da svome tijelu omogućite odmor, jer tijelo ga treba. Na takav način odmorit će se vaši mišići, vaša glava i tako čete najlakše zaboraviti na sve, što radite i što vas muči svakog drugog dana, kad ste kod kuče ili na poslu. Trčati uz more ili negdje drugdje u prirodi stvarno je lijepo, ali ako već do njega dođe na odmoru, onda neka bude taj trening trčanja lagan, u laganoj opremi, u kojoj čete uživati, i svojem tijelu omogućiti relaksirajući trening, poslije kojeg čete stvarno biti zadovoljni.

Isto tako vrlo bitna stvar je, kad ste na godišnjem odmoru, onda je oko vas uvijek velika vrućina i trčanje u takvim okolnostima nije baš najbolje, baš zbog toga odlučite se za lagani trening ranu ujutro, kad temperature još nisu počele rasti i vani je mir i nema mnogo turista, jer oni još spavaju. Ona stavite na svoje noge tenisice, kapu, laganu majicu i uzmite sa sobom nekoliko vode, takvo trčanje će vam stvarno biti u užitak i na kraju čete kući doći odmoreni i moči čete se dalje baviti tim prekrasnim sportom na visokoj razini i početi postizati nove, još bolje rezultate, kao prije godišnjem odmora.