Архиве ознака: lifa

Helly Hansen

Helly Hansen

1877. godine morski kapetan Helly Juell Hansen, posle dvadeset godina pecanja u norveškom fjordu, odlučio je da učini nešto da zaštiti ribare od nemilosrdnih uslova na moru. Skupio je tovar grubog materijala i lanenog ulja, a zatim je počeo da dizajnira i šije jakne, pantalone i kape pogodne za upotrebu na okeanu. Danas su Helly Hansen proizvodi priznati za klasičan i progresivan izgled, ali najviše su cenjeni zbog jedinstvene tehnologije. Helly Hansen ukratko opisuje funkcionalnost, stil i čvrstina.

LIFA® Stay Dry tehnologija

Helly Hansen

Helly Hansen

Helly Hansen dobija priznanje za klasičan, ali progresivan izgled, ali je najviše cenjen zbog jedinstvene tehnologije. Sigurnost i izdržljivost su prisutni u svim modelima linije. Fluorescentni elementi prisutni su na jaknama, majicama i obući za vodene sportove. Najkvalitetniji proizvodi vrhunske tehnologije su namenjeni za profesionalne mornare i ljubitelje vode. LIFA® Stay Dry je tehnologija koja vam omogućava lako disanje kože i inkorporirana je u širok spektar proizvoda koji pomažu da vam bude prijatno i udobno bez obzira da li je vlažno ili je vrućina.

Kolekcije

Život na otvorenom moru je bio temeljac Helly Hansen kroz ovih 130 godina. Daju šansu svakome da se bavi profesionalnim jedrenjem, i što omogućava majstorima mora da teške pripreme pretvore u vrhunski rezultat. Helly Hansen je zaštitni sloj između čoveka i sila prirode. Njihova odeća je korisna za preživljavanje, rad i sport. Helly Hansen brend poznat je po izradi nepropusne obuće i odeće za izuzetno hladno, vetrovito i kišno vreme. Potrebno je samo 10 minuta kako bi se podleglo ledenoj vodi bez potrebne zaštite. Helly Hansen Special Product tim je kreirao posebna zaštitna odela pre više od 70 godina, pa ona prave razliku između života i smrti.