Архиве ознака: kompanija crocs

Crocs

Rupičaste klompe Crocs

Kroksice su napravljene od posebne vrste pene koja je prilagodljiva temperaturi i obliku stopala. Klompe su napravljene u različitim bojama u zavisnosti od modela. Model za plažu je dostupan u više od 20 boja, dok se ostali stilovi proizvode u četiri boja ili kombinaciji dve boje. Rupice na kroksicama predstavljaju poseban izazov, pa je tako nastala čitava industrija ukrasa u obliku cvetića, likova iz crtaća, muzičkih instrumenata, životinja.. Ovo je unisex obuća i jednako ih obožavaju i muškarci i žene.

Zdravlje i sigurnost

Crocs

Kroksice

Tabanica ovih klompi je anatomski oblikovana, sa masažerom koji pospešuje cirkulaciju stopala. Đon je specijalno izrađen da sprečava klizanje tokom nošenja obuće. Dizajn sa rupicama pored estetike, omogućava da stopalo slobodno dišu, a ujedno sprečava zadržavanje vode, peska i drugih čestica iz okoline. Pokretan kaiš daje izbor nošenja i kao klompa-sandala. ‘Croslite’ material je mekan i lagan (oko 170 grama) koji sprečava neprijatno znojenje i iritaciju kože. Nošenjem kroksica eleminišemo pojavu otečenih, teških nogu. Pored klompi ove godine su dostupne i platforme, romantične i sportske baletanke i čuvene brodarice.

Kolekcija

Kompanija Crocs izrađuje obuću namenjenu ženama, deci i muškarcima. Kolekcije veselih boja i obuće koja se može koristiti za svaku priliku koja je ujedno veoma udobna. Ovu udobnost Crocs obuća duguje materijalu Croslite koji je vlasništvo kompanije i koji je sastavni deo svakog modela. Crocs je brend samo jednog modela obuće, međutim različiti modeli mogu se nositi na plaži, u svakodnevnom životu i tokom poslepodnevne zabave sa prijateljima.
Sastavni deo kolekcije je model Lady za žene. To je platforma koja se može nositi uz mnogobrojne odeven predmete i koja doazi u velikom broju boja. Za muškarce tu su modeli Melbourne i Santa Cruz, dok je za decu namenjen model Electro Slides koji se može prema željama dece ukrašavati dodacima.