Архиве ознака: glycerin

Brooks tenisice

Najpoznatiji Brooks modeli

Tvrtka Brooks je jedna onih, koja se odlučila, da neće izrađivati mnoge različite produkte, za različite sportove, već su se odlučili, da će u svojoj proizvodnji proizvoditi manji broj proizvoda isključivo za trčanje i ovi rijetki, će biti jako dobri i kvalitetni. Brooks vam tako u svojoj ponudi neće moči ponuditi stotinu različitih tenisica za trčanje, tenis, nogomet, košarku i još neke sportove, već čete kod njih pronaći samo neke prepoznatije i oni će biti stvoreni isključivo samo za trače, koji znaju što žele i koji mogu platiti nešto više, kako bih njihove noge ostale uvijek u dobrom stanju i zdrave.

Među najpoznatijim modelima kod Brooksa svakako je trenutačno model Glycerin, koji je napravljen, kako bih ga trkači mogli koristiti praktički svakog dana i sa njime trčati po betonskim stazama, među kućama, po cestama ili negdje drugdje. Svakako možete sa Glycerinkama i u šumu ili na poljske putove, jer ovo je tenisica, koja će svugdje čvrsto stajati na podlozi i neće je ispustiti ispod vaših nogu. Sljedeći model kod Brooksa, kojeg trkači jako volje je Ravenna, koja je isto tako napravljena iz najboljih materijala, dobro je blažena u potplatu, a na gornjem dijelu ima odlične mrežice, koje će dugo izdržati, a vašim nogama će puštati zrak, da mogu disat.

Brooks ima pored modela Glycerin i Ravenna još neke druge jako dobre tenisice, kao što su na primjer Cascadia, koju možete upotrebljavati za trail trčanje, sljedeći Brooks model, koji se masovno upotrebljava je Racer T7, kojeg možemo sresti na utrkama, kad trkači sa njime love najbolja vremena. Modela, koji oduševljavaju ima još nekoliko, ali opet ne mnogo, jer ni sama ponuda ove tvrtke nije masovna i ne rade na kvantiteti nego na kvaliteti, koja svakako kod njih ne izostaje i moči ćete je primijetiti, ako nabavite koje od tih tenisica i otrčite neke krate ili duge kilometre po različitim podlogama u njima.