Архиве ознака: brooks

Dali može Brooks sa vama na maraton?

 

Kad ćete se jednom odlučiti, da želite odraditi tih 42 kilometara i još nekoliko metara, pred vama će biti jako puno pitanja, na koja ćete tražiti odgovore. Kao prvo ćete jako puno razmišljati, kako se opšte pripremiti na nešto takvo? Kako trenirati – dali raditi duge treninge ili bolje više njih, pa kratke? Pored toga ćete se pitati, koliko vam treba odmora i što opšte jesti i unositi u sebe, da bi mogli što bolje funkcionirati i što prije se regenerirati? Naravno, pored svega ovoga, prije ili kasnije ćete primijetiti i to, da je jako bitna i sportska oprema, koju nosite na sebi – ako ona nije kvalitetna i za vas udobna, onda ćete se jako brzo ozlijediti i morati napraviti neku pauzu.

Znači, što onda odabrati od sportske opreme, da bi vam odgovaralo i da bi sa njom mogli raditi dobre treninge? Kao prvo, jako je bitno, da odaberete opremu, koja vam odgovara, koja je kvalitetno izrađena i iz dobrih materijala – takve proizvode najviše puta imaju tvrtke, koje su specijalizirane za trčanje, a jedna od njih je na primjer Brooks. Pored majica, hlača i ostaloga, najviše svoga znanja kod njih ulažu u tenisice. Imaju one za treninge, imaju one za utrke, pa i za sve ostalo, što možete zamisliti, te je povezano sa trčanjem. Znači, ako tražite obuću za maraton, oni su sigurno pravi naslov za to!

Ako ste odlučili, da će Brooksove tenisice sa vama u pripreme za maraton i onda na kraju i na njega, sigurno niste pogriješili, kvaliteta nije u pitanju. Sve što vam treba je samo još to, da odaberete pravi model, koji će vam najbolje odgovarati na nogu. Predlažemo, da probate više modela i odaberete onog, u kojem se osjećate najbolje – ako je taj model nekoliko skuplji, nemojte se sekirati, kad čete jednom biti na četrdesetom kilometru, sve to će vam se isplatiti. Znači, riskirajte svaku kunu više, jer sa njom će i vaš korak biti puno udobniji i bolji, a pored toga će i vaš rezultat biti brži na kraju, kad dođete u cilj!

Zimska kapa

Brooks kapa i rukavice

Zima nam svake godine donosi snijeg i hladno vrijeme, pa se tako svi sportaši, a još najviše trkaci, moraju dobro pripremiti na nju. U prvom redu, najprije je potrebno srediti samog sebe, što znaci, da morate biti zdravi, a nakon toga, potrebno je srediti i kupiti sportu opremu, koja ce vas grijati po zimi. Majice sa dugim rukavima, duge tajice, jakne, donje majice i na kraju rukavice i kape od proizvodaca Brooks. Sve to i još mnogo više treba svakome trkacu kad je vani snijeg, kako bih mogao i preko zime normalno raditi treninge i tako se polako spremati za novu sezonu koja dolazi i u kojoj ce opet na sebi nositi Brooks proizvode, koji su medu najboljima.

Ako u zimskim uvjetima nemate na sebi toplih stvari, vaš bih se trening vrlo brzo mogao završiti, pa zato medu onim stvarima, bez kojih ne smijete na trening su svakako kapa i rukavice od Brooksa, jer one ce vam grijati glavu i uši, da cete moci trijezno razmišljati i grijati vam ruke, da vas ne zazebe u prste. Kad ce vam od Brooksovih proizvoda biti toplo, moci cete dobro trenirati i to ce vam svakako pomoci, da cete na pocetku nove sezone biti u dobroj formi, a na pocetnim utrkama cete vec moci postizati dobre rezultate i osvajati medalje.

Brooks tenisice

Najpoznatiji Brooks modeli

Tvrtka Brooks je jedna onih, koja se odlučila, da neće izrađivati mnoge različite produkte, za različite sportove, već su se odlučili, da će u svojoj proizvodnji proizvoditi manji broj proizvoda isključivo za trčanje i ovi rijetki, će biti jako dobri i kvalitetni. Brooks vam tako u svojoj ponudi neće moči ponuditi stotinu različitih tenisica za trčanje, tenis, nogomet, košarku i još neke sportove, već čete kod njih pronaći samo neke prepoznatije i oni će biti stvoreni isključivo samo za trače, koji znaju što žele i koji mogu platiti nešto više, kako bih njihove noge ostale uvijek u dobrom stanju i zdrave.

Među najpoznatijim modelima kod Brooksa svakako je trenutačno model Glycerin, koji je napravljen, kako bih ga trkači mogli koristiti praktički svakog dana i sa njime trčati po betonskim stazama, među kućama, po cestama ili negdje drugdje. Svakako možete sa Glycerinkama i u šumu ili na poljske putove, jer ovo je tenisica, koja će svugdje čvrsto stajati na podlozi i neće je ispustiti ispod vaših nogu. Sljedeći model kod Brooksa, kojeg trkači jako volje je Ravenna, koja je isto tako napravljena iz najboljih materijala, dobro je blažena u potplatu, a na gornjem dijelu ima odlične mrežice, koje će dugo izdržati, a vašim nogama će puštati zrak, da mogu disat.

Brooks ima pored modela Glycerin i Ravenna još neke druge jako dobre tenisice, kao što su na primjer Cascadia, koju možete upotrebljavati za trail trčanje, sljedeći Brooks model, koji se masovno upotrebljava je Racer T7, kojeg možemo sresti na utrkama, kad trkači sa njime love najbolja vremena. Modela, koji oduševljavaju ima još nekoliko, ali opet ne mnogo, jer ni sama ponuda ove tvrtke nije masovna i ne rade na kvantiteti nego na kvaliteti, koja svakako kod njih ne izostaje i moči ćete je primijetiti, ako nabavite koje od tih tenisica i otrčite neke krate ili duge kilometre po različitim podlogama u njima.