Архиве ознака: asics patike

Asics patike su mnogima omiljeni komad obuće

Danas na tržištu postoji mnoštvo različitih brendova koji proizvode sportsku opremu, a mnogima od njih su upravo patike najprodavaniji proizvod. Nekada se na tržištu nije moglo pronaći mnoštvo različitih modela patika, no danas je situacija bitno drugačija. Upravo zbog velike potražnje, proizvođači se stalno trude predstaviti nešto zanimljivo, inovativno. A jedan od trendova pri proizvodnji tenisica se svakako odnosi na proizvodnju tenisica za razne namjene. A upravo tvrtka Asics i Asics patike za razne namjene su među vodećim na tom polju.

asics tenisice

Asics – tenisica za razne namjene

Raznolikost Asics patika

Asics patike koje možete pronaći na tržištu razlikuju se po svojoj namjeni. Svakako najveći broj Asics patika odnosi se na one za svakodnevno nošenje, koje su često poznatije i po nazivu „casual“. Radi se o patikama izrađenim od lakših materijala kako bi bile što udobnije za često hodanje, a kako se ujedno i noge ne bi pretjerano znojile.

Svi koji se bave nekim sportom, znaju koliko je bitno imati kvalitetne patike. Tako u trgovinama danas možete pronaći Asics patike za razne sportove, primjerice nogomet. Isto tako, patike za pojedini sport se također razlikuju. Kada je riječ o nogometu, možete birati Asics patike za mali i veliki nogomet. One za veliki nogomet se često nazivaju i kopačke i one s donje strane imaju čepove koji pomažu pri igri na travi. S druge strane, Asics patike za mali nogomet izrađene su od čvrstih materijala, a donji dio im je izrađen od materijala koji sprječava klizanje.

Veliki raspon cijena

Asics patike se, osim po velikom broju raznolikih modela, razlikuju i po cijeni. Asics svake godine na tržište izbacuje mnoštvo novih modela svojih patika te je njihova cijena uvijek visoka. No, s druge strane, starijim modelima se onda često smanjuje cijena pa ukoliko vam nije bitno da kupite najnoviji model, možete po odličnoj cijeni kupiti neki stariji model.