Архиве ознака: aplikacija za trčanje

Runkeeper je jedna od najpopularnijih aplikacija za trčanje

Postoji veliki broj aplikacija za trčanje dostupnih za korištenje na pametnom telefonu. Ali jedna od njih stekla je najveću popularnost tijekom godina, a radi se o aplikaciji za trčanje Runkeeper. Ova aplikacija za trčanje je besplatna i dostupna je za iPhone pametne telefone te pametne telefone temeljene na Android operacijskom sustavu.

Mogućnosti

Runkeeper nudi pregršt mogućnosti koje možete koristiti prilikom trčanja. Neke od njih dostupne su i u drugim aplikacijama za trčanje, no kod Runkeeper-a su vrlo lijepo i logično prezentirane pa ih je vrlo jednostavno koristiti. S druge pak strane, ova aplikacija za trčanje nudi i neke originalne mogućnosti kojih nema u drugim aplikacijama.

Tako će ova aplikacija za trčanje putem GPS signala bilježiti rutu kojom ste trčali dajući vam detaljni prikaz o tome koliko ste kilometara prošli. Isto tako, tu rutu ćete moći podijeliti s prijateljima. Runkeeper će vam nakon završetka trčanja prikazati grafikon kako se mijenjala vaša brzina tijekom trčanja te vam dati savjete kako biste idući put unaprijedili trčanje. Vidjeti ćete i razne druge zanimljive podatke, o tome koliko ste prosječno kalorija potrošili tijekom trčanja, koliko ste napravili koraka i slično.

Ova aplikacija za trčanje ima odlično razvijenu društvenu komponentu što znači da ćete sve svoje podatke moći pohraniti na njihov server te ih tamo čuvati za sebe ili podijeliti s drugima. Uspoređujući svoje rezultate s drugima koji su prošli slične ili iste rute, saznati ćete više o vašem fizičkom stanju i u tome na čemu trebate još raditi. Također, Runkeeper nudi stvaranje različitih ciljanih ruta za trčanje te stvaranje različitih izazova koje možete podijeliti s prijateljima. Tako primjerice možete odabrati neki određenu rutu i odrediti vremenski period u kojem ju treba pretrčati. To će biti odlična motivacija i stvoriti će natjecateljski duh zbog kojeg ćete se još više truditi, a istodobno uživati u trčanju.

Veče