Архиве ознака: alexander mcqueen

Puma

Puma patike i Alexander McQueen

PumaIako ga više nema još od februara 2010. godine, veliki modni kreator, Alexander McQueen, i dalje je jedan bitnih Puminih kreatora. Njegove kreacije Puma i dalje proizvodi, a proizvode se i novi modeli. Te Puma patike se prodaju mnogo skuplje, ali pravim fanovima McQueena cena i nije toliko bitna.

Deck Lo?

Deck Lo je naziv patika koje je dizajnirao Alexander McQueen, a koje se proizvode u roze boji. One su, u skladu sa mnogim drugim McQueenovim patikama jednostavnog dizajna, sa ravnim belim đonom i roze-crnom kožom. Cena ovih Puma patika je od 200 dolara.

Street climb mids?

Street climb mids su Puma patike za proleće 2012. godine. Takođe ih je dizajnirao Alexander Mcqueen, a to se na neki način može i na prvi pogled pretpostaviti. Opet je dizajn jednostavan i dopadljiv, patike su duboke, a gotovo da nema osobe kojoj se takve patike na bi dopale. Ipak, cena im je takva da će ih verovatno kupovati fanovi McQueena više nego bilo ko drugi.

Joust Mid za jesen/zimu 2012. godine?

Joust Mid za jesen/zimu 2012. su puštene u prodaju. Inače, nazivaju se Joust Mid jer je čitava kolekcija inspirisana srednjevekovnim bojnim poljima. Patike su izašle u crnoj, braon i srebrnoj boji, a dizajn je zaista odličan, što se od McQueena i očekuje. Cena ovih patika je oko 430 dolara. Takođe postoje i za žene, nazivaju se isto, samo sa sufiksom za ženski rod – Joustesse Mid. Njihov dizaj je posebno zanimljiv, nov i star u isto vreme, mešavina starijih modela Puma patika sa potpuno modernim materijalima.

Više informacija: http://www.tomassport.rs/obuca/