Šta nudi Salomon? сеп28

Tagovi

Vezani clanci

Šta nudi Salomon?

SalomonSalomon je firma koja se bavi proizvodnjom sportske opreme avanturiste, planinare, i sve one koji se tako osećaju. Osnavali su je Francois Salomon i njegov sin George 1947. godine, iz ljubavi prema skijanju i dizajnu. Stvorili su i dizajnirali mnoštvo korisne opreme za skijanje i planinarenje, a sve to sa inovativnim konceptima: ski vezove, ski cipele, skije, garderobu i sl. Danas se Salomon proizvodi prodaju u preko 160 zemalja.

Obuća

Salomon obuća je napravljena tako da izdrži u raznimuslovima. Na primer, ženske patike  za trčanje SHOES XA PRO 3D ULTRA GTX® W ASPHALT/Bl – 108453, izuzetno su udobne, zbog posebnih slojeva đona, ali osim toga imaju i sloj koji štiti u zimskim uslovima, zaštićene su od blata, sa materijalima koje se brzo suše. Namenjene su trčanju van asfalta i jako su izdržljive.

Rančevi

Rančevi za planinarenje nisu isti kao oni za trčanje, na primer. I to iz prostog razloga, kada neko ide da trči ne treba mu velika zapremina ranca, ne treba mu puno stvari. Salomon je rančeve i torbe posebno prilagodio sportistima. Na primer, rančevi za trčenje koje nudi Salomon su lagani, praktični, i dizajnirani da sputavaju trkače. Oni zapravo više liče na prsluke koji se stapaju sa čovekom, gde na prednjim džepovima možete  staviti flašice vode.

Salomon je zasigurno poznat planinarima, skijašima, trkačima, a i šire. Mnoštvo njihovih proizvoda možete danas naći i kupiti i na internetu. Inače je deo Amer Sports grupe, koja je svetski lider u proizvodnji sportske opreme, a koja obuhvata i Wilson, Suunto i Precor brendove.