Šta možete kupiti u Nike shop-u јун07

Tagovi

Vezani clanci

Šta možete kupiti u Nike shop-u

Poznati sportski brend Nike danas ne proizvodi samo patike, koje su bile prvi proizvod firme. Danas se u prodavnicama Nike shop-a širom sveta može najrazličitija sportska oprema. Nike proizvodi se nose i koriste u raznim prilikama, od odlaska u kupovinu, bavljenja sportom, sve do izlaska u grad. Šta sve proizvodi Nike i šta se može naći u Nike shop-u osim glavnog i prvog proizvoda − patika?

Za žene

Za žene je Nike, osim patika za trčanje, igranje i slično, dizajnirao i majice, trenerke, brushaltere, kupaće kostime, torbe, helanke i sl. Dakle, danas u Nike shop-u možete naći moderno dizajnirane komade odeće, bilo da su vam potrebni za poseban sport, za šetnju, ili neku drugu priliku. Posebno je interesantno da možete kupiti čak i suknju dizajniranu za vožnju skejta, ili pantalone za golf.

Za decu

Za decu u Nike shop radnjama možete naći sve što ima i za odrasle. Dakle, i za dečake i za devojčice postoje odevni komadi dizajnirani za tenis, fudbal, košarku, atletiku i sl. Zanimljivo je i to da se u prodavnicama mogu kupiti i odevni komadi, kao i patike, za decu koja su tek prohodala.

Za muškarce

Za muškarce Nike shop nudi razne vrste moderno dizajniranih pantalona, košulja, majci, duksera, jakni, kao i sportsku opremu dizajniranu specijalno za tenis, ragbi, košarku, fudbal ili vožnju skejta. Od odevnih komada do lopti, torbi, naočari, kačketa itd. Dakle, Nike je mislio na sve.