Šetajte, uživajte, nosite udobne patike! јул30

Tagovi

Vezani clanci

Šetajte, uživajte, nosite udobne patike!

Život je krasan, ako si ga takvog napravite. Uvijek postoje dvije mogućnosti, jedna je, da živite iz dana u dan i prolazi vam vrijeme, dok ne ostarite, a druga je, da u svakom danu uživate, što više, što bolje. Ali sada se mnogi pitaju, pa kako to uživati, ako to želim, treba mi hrpa novaca. Ne, dragi moji, uživati možete u mnogim stvarima, raditi ih, baviti se sa njima, trenirati, šetati, plesati, a za sve to, što je jako važno, ne treba vam hrpa novca, već samo nekoliko dobre volje i želja po svemu dobrome. Zamislili ste se sad?

Ako ste se sada zamislili, a još uvijek niste uvjereni, da vi to možete, evo vam nekoliko primjera, sve što čete trebati su neke udobne patike, malo dobre volje i to je to. Znači, ako imate muža ili ženu, onda danas pričekajte, da padne mrak. Obucite se, obujte se i krenite van, možda do kakvog potoka, kakve rijeke ili do kakvog jezera i tamo šetajte, tamo razgovarajte o svemu onome, što vam doma ne ide. A kao što vidite, za sve to vam ne treba niti kuna, treba vam samo ono, što već imate doma, obuća i odjeća i već možete van.

Tako, sada smo vam dali jedan primjer, kako možete vrlo jednostavno uživati potpuno bez troškova, a sada još jedan primjer, gdje će vam trebati neka sitnica – nazovite prijatelje, skupa potražite neki dobar koncert, nekog dobrog izvođača i idite se veseliti. Sve što vam tu treba su prijatelji, nekoliko novca za ulaznicu za koncert, neke udobne patike na vašim nogama, da ćete moći skakati i ludovati, naravno neka majica i hlače i to je to. Kao što vidite, uživati se može dosta jednostavno – dvije ideje sada imate, želite li upotrijebiti koju od njih? Ako želite, onda se lijepo imajte!

Veče