Samo vaši, unikatni Nike proizvodi – kako do njih? авг18

Tagovi

Vezani clanci

Samo vaši, unikatni Nike proizvodi – kako do njih?

Dali ste se ikad pitali, koliko novca je potrebnog, da bi jednog dana na sebi nosili nešto, što praktički nitko drugi nema? Dobro, kad smo bili mali i kad su nam bake štrikale kape sa uzorcima, ono su stvarno bili unikati, ali danas je drugačije, danas svima nama treba malo više, trebaju nam moderne stvari u kojima bi stvarno izgledali dobro. Ali kako do njih? Kako platiti tako mnogo, da bi imali neto takvo? Pa zapravo ne trebate toliko novca, da bi imali neki unikatan proizvod, treba vam samo malo znanja, snalažljivosti i dizajna u rukama, a naravno i takvi proizvođači sportske opreme, koji vam sve to omogućavaju – jedan takvih je na primjer Nike!

Što vam zapravo ova velika tvrtka nudi i kako sve to izvesti? Za početak vam je bitno, da imate Internet, a u današnje vrijeme, mislimo, da to neće nikome stvarati probleme. Nakon toga vam treba kompjuter, a i to danas skoro već svatko ima! Kad imate ovo dvoje, onda morate krenuti na Nike službenu internet stranicu, gdje ćete imati mogućnost „customise“. Kad jednom dođete tamo, možete birati – ako igrate na primjer nogomet, možete si napraviti potpuno svoje kopačke – pa zamislite sad sve vaše prijatelje, kad dođete na sljedeći trening, kako će vas gledati u noge. Oni vas u noge, a vi ćete im zabijati golove!

Pored kopačka, možete od ove tvrtke dobiti još i neke druge stvari po narudžbi – na primjer, kad smo već kod nogometa, možete si naručiti kakav nogometni dres, od kojeg poznatog kluba, kojemu je ova tvrtka sponzor. Na njega možete staviti svoj broj i svoje ime, pa kad opet dođete na sljedeći trening, opet će vas prijatelji gledati, kao da niste iz ove planete. Znači, mogućnosti je mnogo – sve što vam sada treba je, da krenete na Internet, pretražite njihovu stranicu i mogućnosti koje nude i napravite si ono, što ćete si poželjeti i što će vam se najviše svidjeti!

Veče