Sa cime napuniti Asics torbu феб05

Tagovi

Vezani clanci

Sa cime napuniti Asics torbu

Sportska Asics torba ce svakome, tko je uzme u ruke služiti, kako bih je napunio sa sportskom opremom. Ali, kad odlazite na trening, mnogi se uvijek pitaju, što sve trebaju sa sobom, kako bih mogli dobro trenirati i nakon treninga obuci se dobro za put prema domu. Asics torba mora sa vama na trening zbog toga, jer u vrecici ne možete na put, isto tako ne možete ici na trening, a ne da bi se presvukli i na kraju otišli kuci u istoj odjeci kojoj ste došli. Ako ste dobro trenirali onda sta poslije treninga sigurno i oznojili svoju odjecu pa ju je tako potrebno presvuci i upotrijebiti sve ono, što nosite u torbi.

Kad kod kuce pocnete pakirati torbu, onda svakako prvo u nju stavite rucnik, u kojeg cete se nakon treninga moci obrisati, kad cete se istuširati. Pored rucnika sa sobom uvijek imajte i Asicsove tenisice, sa kojima cete se kretati po teretani, dvorani ili nekom drugom prostoru gdje trenirate. Nakon toga svakako ne zaboravite na druge Asicsove proizvode, koje cete trebati, kao na primjer majice, hlacice, kakva flašica za vodu i mnoge druge stvari, koje ce vaš trening napraviti ugodniji i udobniji. A na kraju u vašu torbu nikako nemojte zaboraviti staviti odjecu, koju cete na sebe staviti nakon završenog treninga.

Kad jednom završite trening i dodete u svlacionicu, onda je svakako najvažnije, da se istuširate i da nakon toga na sebe stavite friške stvari. Ako ste vec trenirali u Asics stvarima, onda možete u njima i otici kuci. Tako na primjer možete nakon treninga na sebe staviti kakvu Asics jaknu, majicu sa dugim rukavima ili trenirku, pa cete tako uvijek biti obuceni u stvari svjetsko poznate tvrtke, koja proizvodi razlicite stvari za razlicite sportove, a sve te stvari možete nositi na sebi ili možete nositi u svojoj torbi, koju ste donijeli sa sobom na trening i u njoj ste imali sve što vam treba, da bih mogli trenirati.

http://www.tomassport.rs/