Puma v1.11 Spid (Speed) program dostupan u Puma Šopu мар16

Tagovi

Vezani clanci

Puma v1.11 Spid (Speed) program dostupan u Puma Šopu

Nakon puštanja u prodaju v1.11 ljubičasto-žutih kopački sredinom prošle godine po ceni od 55 do 190€, u Puma Šopu su se pojavili i ostali delovi odeće iz ove kolekcije. Neki od poznatih fudbalera, poput Aguera, Loika i Falkaa, već koriste v1.11 Spid program. U proizvodnji je korištena poslednja tehnologija kako bi se osigurala lakoća, dobra ventilacija, te omogućila sloboda pokreta na terenu i treningu.

puma

Sportska majica (Puma Šop, 20€)

Sportska majica sa performansama koje bi trebalo da vam omoguće lakši i brži trk. Mreža s prednje strane omogućava vam bolje prozračivanje u toku treninga, a u njoj je utisnuta oznaka serije, „v1.11”, kao i Pumin logotip.

Šorts (Puma Šop, 20€)

Vezeni šorts iz ove kolekcije dizajniran je tako da omogući što bolje kretanje na terenu, sa mrežom sa strane, za bolje prozračivanje. Oznaka Pume se nalazi na levoj nogavici, a logotip serije v1.11 na desnoj nogavici. Sa širokim džepovima i elastičnim pojasom, ovakav šorts je savršen i za trening i za druženje s prijateljima u kućnoj atmosferi.

Lopta (Puma Šop, 12€)

Za obično dodavanje u parku, ili pak za ozbiljniji turnir, v5.11 lopta je dizajnirana da omogući brzinu. Ova loptu za rekreaciju napravljena je od termoplastičnog poliuretana s poliesterskom podrškom, dok je šav takav da loptu čini mekanom na dodir, solidnog oblika i sa dobrim karakteristikama pri odskakanju i letu.