Pravilan izbor muške obuće јан18

Tagovi

Vezani clanci

Pravilan izbor muške obuće

Kako se od obuće očekuje da izdrži težinu našega tela više od tri hiljade puta u toku dana, pravilan izbor je nužan. Loš izbor, pak, dovodi najpre do neugodnosti, a potom i povreda. Naravno, ne sme se zanemariti ni estetski aspekt jer obuća doprinosi i sa 30% u oceni našeg izgleda.

Nosite obuću koja odgovara prilici

Najčešća greška koju prave muškarci je pogrešan izbor obuće u odnosu na priliku. Patike vas štite dok trčite, čizme sa čeličnim vrhom vas čuvaju na poslu, pa iako ova obuća može biti prikladna i u drugim prilikama, muškarci često biraju krajnosti između formalnog i vrlo neformalnog izgleda.

Investirajte u kvalitetnu obuću

Uštedite na duge staze investiranjem u kvalitetniju obuću koja traje godinama, umesto da kupujete lošije cipele i više puta godišnje. To nije dobra strategija, jer jeftiniji materijali ne traju dugo, a ukoliko štedite za kvalitetniju obuću, stičete i poštovanje prema njihovom kvalitetu, te bolje brinete o njima.

Pravilan izbor muške obuće

Pravilan izbor muške obuće

Nikad ne žrtvujte udobnost

Uvek izaberite obuću pravilne veličine, čak i ako morate odvojiti više novca. Obratite pažnju i na širinu, probajte više modela dok ne nađete onaj koja vam savršeno odgovara: iznenadićete se šta ste propuštali, pogotovo ako dosta vremena provodite na nogama.

Vodite računa o obući

Potrudite se koristiti vodootporne preparate na svojoj obući, redovno čišćenje je obavezno, a trudite se i menjati nekoliko parova obuće da biste im dali vremena da se osuše između dva nošenja. To je posebno bitno za kožnu obuću jer je njena unutrašnjost podložnija propadanju.

Mrezni marketing

Related Post