Powercat 2.12 kolekcija u prodaji u Puma Šopu мар22

Tagovi

Vezani clanci

Powercat 2.12 kolekcija u prodaji u Puma Šopu

Proizvođač sportske opreme Puma šop je u prodajni program uvrstio kolekciju Powercat 1.12 koju će nositi fudbalska reprezentacija Italije na idućem Evropskom prvenstvu. Nova kolekcija je nastala na osnovu Speed kolekcije, a uključuje kopačke, dresove, šortseve, rukavice, kostobrane i lopte.

Kopačke (Puma Šop, 110€)

Puma Powercat 2.12 kopačke predstavljaju savršene kopačke za tvrđe podloge. Donose bolju kontrolu lopte, veću snagu i preciznost pri udarcu, zahvaljujući novoj tehnologiji. Jastučići na gornjem delu stopala pojačavaju snagu udarca, dok istovremeno imate odličan dodir s loptom.

Puma komapčke ATTACCANTE GC

Dres (Puma Šop, 70€)

Najnoviji dres italijanskog tima urađen je u retro stilu, sa četiri zvezdice koje označavaju četvorostrukog prvaka Evrope, grbom nacionalnog fudbalskog saveza na levoj i Puminim logotipom na desnoj strani. Uski dresovi imaju trodimenzionalni, reljefni print, izdržljive i rastegljive rukave, te mrežu na zadnjoj strani koja omogućava veću slobodu pokreta.

Šorts (Puma Šop, 40€)

Zvanični šorts italijanske reprezentacije takođe je u prodaji u Puma Šopu. Originalni grb se nalazi na desnoj nogavici, Pumin logotip na levoj, a sam šorts izrađen je od recikliranog poliestera.

Lopta (Puma Šop, 10€)

Kako je trenutno na sniženju, po vrlo povoljnoj ceni možete dobiti idealnu loptu za rekreaciju s prijateljima. Poput lopti iz kolekcije Powercat, i ova je napravljena od termoplastičnog poliuretana s poliesterskom potporom. Kao dugotrajna, lagana, solidna, sa odličnim karakteristikama pri letu, a uz sve to i jeftina, ova lopta predstavlja pravi izbor.