Povratak prirodi Five Finger авг29

Tagovi

Vezani clanci

Povratak prirodi Five Finger

Od kada se čovek spustio sa stabla smišljao je način kojim će zaštiti svoja stopala i od tada stopalo postaje manje funkcionalno i pokretljivo, čime je čovek sam sebi smanjio pokretljivost i balans. Vibram, poznati svetski proizvođač đonova, pre nekoliko godina počeo je razvijati program Five Fingers kojom bi se čovek sa pokretljivošću i balansom vratio prirodi.

Rukavice za stopala

Hodajte udobno kao da ste bosi uz Five Fingers izuma za noge. Za Five Fingers tvrde da ako se redovno nose poboljšavaju ravnotežu i držanje, stimulišu refleksne tačke na stopalama i podstiče cirkulacija. Ove inovativne gumene cipele sa prstima pomažu stopalima da im bude udobno i prijatno, a namenjene su za nošenje tokom vežbanja, šetanja, rekreacije na otvorenom ili na plaži. Laganim uklizavanjem u obuću Five Fingers nožni prsti osećaju se kao u rukavicama. Pet pojedinačnih pregrada koje nežno odvajaju vaše prste, obezbeđuje bolju stabilnost tela i povećava mišićnu stimulaciju stopala, gležnjeva i potkolenice.

Five fingers

Five fingers

Povezanost sa zemljom

Otkrijte alternativu koja donosi prijatnost i bose noge. Ovaj zanimljiv izum na prvi pogled izgleda čudno ali garantuje vam da se redovnim nošenjem poboljšava ravnoteža i držanje, stimulišu refleksne tačke stopala i podstiče cirkulacija. Sportisti koji se bave aktivnostima na otvorenom i profesionalci koji se bave fitnesom postali svesni kako imaju mogućnost osetiti slobodu koja je specifična kada hodate bosonogi, a ipak imate zaštitu i sigurnost Vibram đona. Five Fingers obuća povezuje vas sa zemljom i vašom okolinom na način na koji jednostavno nije moguće doživeti sa uobičajenom obućom, jer vas dovodi u dodir sa tlom i omogućava vam da se krećete na prirodniji i zdraviji način.