Pluta – kako je održati na životu окт09

Tagovi

Vezani clanci

Pluta – kako je održati na životu

Tražite nešto, što ne možete pronaći baš u svakome domu? Tražite nešto moderno, lijepo, kvalitetno, a da uz sve to nije jako i pretjerano skupo? Ako je tome tako, onda je sigurna pluta ona podna obloga, koju morate staviti u vaš novi ili stari dom. Kad jednom to uradite, kupite i sve položite, onda morate na tome živjeti, ali pazite – svako korištenje podne obloge može naravno donijeti i različite ozljede na podu – pa kako je onda što dulje održati na životu?
Za početak je sigurno jako bitno, da znate kakav pod ste kupili – znači, ako ste kupili podne obloge, kojima je primarna zadača, da se ih položi u domove, onda ih nikako nemojte polagati u različite radione ili čekaonice, gdje se ljudi na veliko kreću. U ovakvom primjeru sigurno vam vaša podna obloga neće izdržati dugo, a i vaša garancija vam neće valjati, ako ćete nešto željeti reklamirati. Sljedeće što je jako bitno je uzdržavanje – uvijek kada položite plutu u vaš dom, pažljivo pročitajte i sve ono, što je proizvođač priložio – pročitajte i sav maleni tekst – tamo vam sve lijepo piše, kako se sve ovo može čistiti – ako nećete raditi po propisima, opet se vam mogu desiti neka neočekivana oštećenja!
I još nešto – kad jednom položite neki novi pod u vaš dom, potrebno je na njega staviti neke ormare, stolove, kauče i slično – kad sve to radite, budite jako pažljivi, da ne bi odmah na početku na pod nanijeli neka oštećenja – ako to napravite, morat ćete živjeti sa time sljedećih nekoliko godina – kao prvo, ovaj pod može izdržati jako dugo, a kao drugo, nije baš najbolje svake godine mijenjati podove – to nije baš jeftino, a kao drugo, zahtjeva puno vremena i nekoliko novca, da se sve to izvede!

http://floor-experts.rs/pluta-podna-obloga