Oprema za golf u Adidas shop-u јун15

Tagovi

Vezani clanci

Oprema za golf u Adidas shop-u

U Adidas shop-u možete naći brojnu sportsku opremu za razne sportove. Jedan od mnogih sportova za koje se pobrinula i Adidas kompanija jeste golf. Ako igrate golf, ili vas samo zanima šta se nosi u ovom sportu, i šta je bitno imati, kao mene, onda će vas zanimati i šta to Adidas nudi.

Patike

Patike za golf  bi trebalo da su prilagodljive, stabilne. Zanimljivo je da su đonovi svih patika za golf u Adidas shop-u slični, napravljeni tako da pružaju stabilnost. Neki od poznatijih modela za golf su Adicross, Powerband, Tour360 i Samba Golf, od kojih se neke proizvode i u ograničenim količinama. Prodaju se i jedne posebne patike za golf, koje su višeg kvaliteta od svih ostalih, ili bi trebalo da jesu, a to su Special edition adiPURE, čija je cena znatno viša od ostalih.

Oprema

Oprema za golf je sasvim zanimljiva, a posebno za žene. Naime, za žene su dizanirane, osim majici, i suknje, koje su nekako posebne, jer ove suknje ne morate da peglate, one se ne gužvaju, i nećete videti fleke od znoja po njima, jer imaju ugrađenu ventilaciju, kao i mnoga druga Adidas oprema, pantalone, majice, dukseri, jakne. Ukoliko posetite stranicu Adidas shop-a na internetu, možete naći i posebnu opremu za kišu, vetar, ili zimu, što je zaista korisno, a može i pomoći pri izboru garderobe. Osim toga, u Adidas shop-u možete naći i naočari, torbe za golf raznih boja i sl.