Novosti u Nike prodavnicama сеп25

Tagovi

Vezani clanci

Novosti u Nike prodavnicama

NikeŠta je to novo u Nike kompaniji? Nike prati fubalere, košarkaše, brine o mnogim sportistima, ali u isto vreme i o dizajnu. Znamo da je osim udobnosti, bitno i to da patika ili odeća izgleda moderno, čak i kada su u pitanju sportske stvari. Zato i ne iznenađuje činjenica da mnoge kompanije koje proizvode sportske opreme angažuju veoma priznate dizajnere za svoje proizvode.

Nike & Liberty

Liberty je poznata britanska prodavnica modnih detalja, lukszne odeće i obuće. Ono što krasi ovu kuću koja postoji više od sto godina jesu upravo ugled, tradicija, i modernost u isto vreme. Nike kompanija je za leto 2012. godine, u saradnji sa Liberty u prodaju pustila čitavu kolekciju, za žene i za muškarce, koju krase vesele boje, cvetići, i lep dizajn. Postoje i Nike Liberty patike za trčanje, koje su u prodaju puštene 16. jula. Koliko su dobre i lepe za trčanje, verovatno ćemo saznati uskoro. Cena patika Nike X Liberty se kreće od 75 do 110 funti, što je zapravo nešto više od 16 i po hiljada dinara.

U prodaji su i majice, dukseri, čiji dizajn podseća na dizajn patika. Cena im se kreće otprilike od 45 do 85 funti. Dakle, moderne duksere možete kupiti za oko 13 hiljada dinara.

Koliko je vama bitna moda dok trčite ili trenirate? Ipak, svi znamo da se Nike patike nose i u večerenjoj varijanti, a ni oprema Nike često ne izostaje. Ipak, da li je to stvar  Nike kompanije ili balkanske mode, otvoreno je pitanje.