Novosti u kompaniji Adidas сеп24

Tagovi

Vezani clanci

Novosti u kompaniji Adidas

AdidasAdidas je jedna od kompanija koja se uvek trudi da bude u trendu, da sportska obuća i odeća  ne bude samo udobna, već i moderno dizajnirana. Šta je novo u Adidasu? Ovde će biti reči o nekim novinama.

 

Nova obuća Jeremy Scotta

Adidas od 2008. godine sarađuje sa poznatim američkim dizajnerom po imenu Jeremy Scott. Poznat je po svojim zanimljivim i drugačijim dizajnima, po patikama sa medvedom, ili krilima. Ovakve patike sigurno su poželeli fanovi Scotta, ali i mnogi drugi. Neki od velikih poštovaoca Jeremy Scotta su i Madonna, Rihanna, Nicki Minaj, Victoria Beckam i drugi.

Jeremy Scott je ponovo dizajnirao patike sa medama, ali u novoj varijanti sa motivima iz šezdesetih, sa hipi motivima. One bi trebalo da u prodaju budu puštene 12. avgusta. Postoje i patike u vojničkom stilu, koje takođe imaju medveda.

Za kolekciju proleće/leto 2013. godine, Jeremy Scott je za Adidas spremio i nove mede, krila, ali unosi i pudlice, slova koja prelaze patike, sasvim lude boje i materijale. Nove su i cipele za planinarenje koje podsećaju na krokodila.

Olimpijada

Olimpijada nije samo najveći sportski događaj, već i mesto gde se takmiče i dizajneri, sportske kuće i sl. Adidas je za London 2012. Nash Money, poznati po svojim kostumiziranim patikama, bio je angažovan zajedno sa još nekoliko dizajnera na projektu koji traje 17 dana, koliko traju Olimpijske igre, gde će se svakoga dana preko miadidasa, poznatog sajta za kreiranje inovativnih i jedinstvenih Adidas patika, stvarati patike inspirisane tim danom na Olimpijadi. Te patike mogu da se osvoje na Adidasovoj fejzbuk stranici.