Novo u Adidas shop-u мај28

Tagovi

Vezani clanci

Novo u Adidas shop-u

U susret Olimpijadi

U susret Olimpijskim igrama, koje se održavaju u Londonu ove godine, Adidas kompanija je spremila posebnu kolekciju. Ako volite London i Olimpijske igre, onda će vas sigurno zanimati ovakva kolekcija, koja je pre svega jednostavnog dizajna, kakav obično i očekujemo od kompanije Adidas. Osim toga, Adidas je pustio u prodaju i retro majice, sa oznakom LA 84, podsećajući na Olimpijske igre u Los Angeles-u 1984. godine, kada su Adidas opremu između ostalih, nosili dobitnici medalja Daley Thompson, Seb Coe, i dr. Osim majci, u prodaji su i trenerke, dukseri, torbe, kao i ostala sportska oprema. Čitava kolekcija odiše britanskim stilom i jednostavnošću. Čak i ako niste veliki ljubitelj sporta, verujem da su Olimpijske igre ipak poseban događaj, a isto tako verujem da bi vam se barem nešto iz ove kolekcije svidelo.

Za žene

Za žene su u Adidas shop-u najnovije CC Freshride patike, koje obezbeđuju čak i hlađenje stopala! Osim ovog modela, koji je modernijeg dizajna, patike koje obezbeđuju hlađenje stopala, sada možete kupiti u Adidas shop-u, i to sasvim različitog dizajna i raznih boja. Dakle, eto rešenja za duge staze. Ocene potrošača su uglavnom pozitivne.

Za muškarce

Za muškarce takođe Adidas shop nudi patike sa ventilacijom, a reklamira ih fudbaler David Beckham. Osim ovih patika, u prodaji su nove farmerke ovog proizvođača, koje su tako pravljene da se prilagođavaju telu. Dizajn je opet jednostavan, a kritike pozitivne.