Nike+ program u prodaji u Nike Shopu феб27

Tagovi

Vezani clanci

Nike+ program u prodaji u Nike Shopu

Nike je nedavno predstavio Nike+ program, za zaljubljenike u trčanje. Ukoliko ste jedan od njih, uživaćete u onome što Nike Shop ima da vam ponudi. Sa nekoliko uređaja dobijate široki spektar informacija: koliko brzo trčite, koliko ste prešli, koliko već trčite, koliko kalorija ste potrošili… Samo to je već interesantno i veoma korisno, ali kada instalirate i program sa www.nikeplus.com, bićete zadivljeni!

Izvucite najbolje iz sebe

Potreban vam je, dakle, Nike+ Sportwatch GPS koji se u Nike Shopu prodaje po ceni od 200€. U njemu će biti sačuvana kompletna istorija vaših trčanja, sa svim detaljima. GPS uređaj vas prati sve vreme, tako da ćete moći detaljno analizirati svoju stazu. Zaljubljenik ste u društvene mreže? Moguće je spojiti se i na fejsbuk, te pratiti komentare prijatelja koji vam pružaju podršku. Još bolje, izazovite ih na trku. Pored toga, Nike+ prati vaš trud i nagrađuje uspehe i lične rekorde.

nike tomtom sport watch gps

Lični trener u Nike Shopu

Kada se već naviknete na ovaj uređaj iz Nike Shopa, preduzmite sledeći korak i počnite s ozbiljnim treninzima. Nike+ ima mogućnost izrade trenažnog procesa samo za vas i pomoći će vam da svoj cilj isterate do kraja. Ukoliko volite muziku, ili vam je potrebna motivacija u vidu „Eye of the tiger”, Nike Shop vam nudi mogućnost kombinovanja Nike iPoda ili iPod Nano uređaja s vašim Nike+.

nike ipod