Nekoliko rješenja kad vas vaša obuća žulja јул23

Tagovi

Vezani clanci

Nekoliko rješenja kad vas vaša obuća žulja

Svake toliko, svatko od nas ode u kakvu trgovinu, jer mu treba nova obuća. Neki je trebaju za na posao, drugima treba za svaki dan, a trećima opet treba, kako bih sa njom mogli trčati, igrati nogomet ili baviti se sa nekim drugim sportom. Sve to je baš super, kad kupite nove tenisice ili cipele, a one vam lijepo sjednu na noge i sa njima nemate nikakvih problema, ali nije uvijek tako – može vam se desiti i to, da ćete dobiti žuljeve, jer ono što ste kupili ne paše baš najbolje na vaše noge. A što učiniti u takvom primjeru? Evo, u nastavku je nekoliko rješenja!
Ako ste jedan od onih, koji kupuju tenisice, da bih se sa njima mogli baviti sa nekim sportom, i kupili ste takve, koje vam ne odgovaraju, onda vam je jako dobar savjet, da ih probate vratiti nazad u trgovinu i zamijeniti za druge. Ako to nije moguće, jer ste ih možda već koji puta imali na nogama, onda ih još uvijek možete probati prodati putem interneta za iste ili malo manje pare, nego što ste ih kupili. Ako pak nemate takve želje, onda postoji još jedna mogućnost – posudite ih za koji dan ili dva nekome, tko ima malo veću nogu od vas – kad ćete ih dobiti natrag, oni će biti rashodani i sigurno će vam puno bolje pasati na noge!
Ovdje je potrebno napomenuti još nešto – niti jedna obuća na početku nije takva, kakva će biti kroz neko vrijeme, pa vam možda čak i nije tako loše, ako za početak sa novim tenisicama ili cipelama odete samo na kakvu šetnju za kratko vrijeme – nakon nekoliko dana sve će biti puno bolje i udobnije! Materijali iz kojih se danas rade cipele i tenisice puno puta su takvi, da se mogu malo rastegnuti, pa zbog toga nemojte odmah nakon prvog dana i prvih koraka po spavaćoj sobi, bacati pušku u kukuruz i biti razočarani – vrijeme donosi promjene, pa tako je i kod cipela i tenisica!

Više o tom