Najskuplje patike na svetu апр26

Tagovi

Vezani clanci

Najskuplje patike na svetu

Svakako je zanimljivo pogledati koje su to patike koje važe za najskuplje na svetu i zbog čega? Da li su uopšte vredne svoje cene? Nike patike su verovatno najpoznatije među dragocenim patikama. One su ukrašene raznim dragocenostima, dizajna uglavnom sličnog ostalim patikama „normalne” kolekcije. Ipak, one su posebne i zbog toga ih treba izdvojiti.

nike patike

Air Jordan Silver

Air Jordan Silver su srebrne patike koje je proizvela Nike kompanija i one su nosive. Mogu se kupiti na aukciji preko interneta (eBay) sa autogramom Jordana, a cena je šezdeset hiljada dolara! Toliko vredi autogram na patikama.

Ostale Nike patike

Od ostalih Nike patika, sličnu cenu dosežu i Air Force 1, koje su obložene mnogobrojnim dijamantima i zlatom. Dakle, one izgledaju sasvim obično dok se ne zagledate malo bolje. Postoje još i Nike patike za trčanje napravljene od zlata, koje naravno nisu nosive. Isto tako, postoje i one marke Umbro, koje su takođe u vlasništvu Nike kompanije, i koje takođe sa nekim dodatim dragocenim sastojkom vrede mnogo više.

Vrednost

Vrednost mnogih ovih patika je u dijamantima, zlatu. Mnoge od njih su nenosive. Ipak, takve patike su zanimljive kolekcionarima. Posebno je zanimljiv primer patika sa autogramom, koje su verovatno najvrednije od svih. Ako su te patike i nosive, pitanje je da li će se nositi na trčanje ili na trening. Verujem da se takve patike kupuju češće za ukras ili nasledstvo, nego za upotrebu.