Najpopularnije Puma patike мар12

Tagovi

Vezani clanci

Najpopularnije Puma patike

Bilo da ste zaljubljenik u sportske patike, ili su vam samo potrebne patike za trčanje, znate da su Pumine patike dobar izbor. Kombinujući udobnost i funkcionalnost s modom, Puma je uvek pri vrhu liste želja. U tekstu ispod su navedene neke od najboljih Puminih patika.

 1. Puma „Speed Cat” patike
  Kada pomislite na Puma patike, verovatno se najpre setite uvek popularnih „Speed Cat” patika, kao jedne od Puminih klasičnih patika. Dizajnirane za svakodnevno nošenje, dolaze u nekoliko zanimljivih kombinacija boja, sa kožnim vrhom.

  Puma Speed Cat

 2. Puma „Roma fader” patike
  Klasične patike iz šezdesetih godina su ponovo proizvedene, ali sa modernim elementom: trobojnom trakom u kojoj se prelivaju boje. Ove patike su među najčešćim izborima zaljubljenika u Puma patike.
 3. Puma „California” patike
  Koliko god da ime „California” odgovara ovim patikama, odlično bi im pristajalo i ime „Vesele osamdesete”. Retro patike sa elementima koje podsećaju na osamdesete godine, sa kožnim vrhom.Puma California
 4. Puma „The Suede” patike
  „The Suede” su patikeza svakodnevno nošenje, a dostupne su u mnogo različitih boja. Prvi put su proizvedene 1968. godine, imaju onaj „šmek” prošlih vremena, ali su i pored toga vrlo moderne. To ih, verovatno, i čini jednim od Puminih klasika.Puma The Suede
 5. Puma „K – street” patike
  Savremenija verzija popularnih „H – street” patika, kombinuju osobine patika za profesionalne atletičare sa modernim stilom. Dolaze u nekoliko različitih boja, a ako su vam po volji atletske patike, ove ćete obožavati.