Najnovije Nike patike јул02

Tagovi

Vezani clanci

Najnovije Nike patike

Poznato je da su Air Max Nike patike su stekle veliku popularnost, kao i to da su se Air Max patike često menjale, počev od 1987. godine, kada je stvorena prva generacija. Isto tako, poznato je da Nike kompanija često uvodi novine. Šta danas proizvodi Nike kompanija?

air max nike

Air Max

Air Max patike su popularne i dalje. I danas na ulicama možete videti mnoštvo pretežno mladih ljudi koji nose Air Max Nike patike. To su zapravo mešani klasični modeli sa modelima starijih Air Max patika. Godine 2012. u prodaju su puštene Air Max Nike patike najnovije generacije, koje su ispirisana modelom iz devedesetih godina, kada su ove  patike bile posebno popularne. Danas se ovaj model u Srbiji ponekad vezuje i za posebne društvene grupe – folkere.

Nike Free

Nike Free je nova linija Nike patika, posebno pogodna za one koji se bave trčanjem. Đon je veoma fleksibilan i potpuno savitljiv. Prema rečima dizajnera, patike su napravljene tako da pružaju osećaj kao da trčite bosi, a da li je stvarno tako moraćete sami da se uverite.

Unikatne

Unikatne Nike patike po sopstvenoj želji sada lako možete da kupite. Zanimljivo je da je Nike omogućio NikeiD, što je zapravo sajt gde možete čuvati sopstvene kreacije, gledati tuđe, praviti i kupovati nove. Dakle, origanalne patike po sopstvenom dizajnu možete poručiti preko interneta, ili u NikeiD studijima, što je moguće u Francuskoj, Španiji, Nemačkoj, i još u nekim državama širom sveta.