Najk patike – gde kupiti? мар15

Tagovi

Vezani clanci

Najk patike – gde kupiti?

Prodaja sportskih patika predstavlja veliko tržište, pa je jasno da neki sumnjivi prodavci žele zaraditi prodajom lažnih i izmenjenih patika poznatih robnih marki. Ukoliko tražite autentične Najk patike i drugu Najk robu, najbolje je ići na sigurno. U tekstu ispod navešćemo nekoliko internet stranica i prodavnica koje su ovlaštene za prodaju originalnih Najk patika, uključujući i one retke.

najk patike

NIKE ZOOM KOBE VII SUPREME

Najk patike na internetu

Najveći izbor Najk patika, naravno, naći ćete na oficijelnoj Najk stranici – www.niketown.com. To bi trebalo da bude prvo mesto na kom tražite najnovije i originalne Najk patike. Ukoliko zaista volite Najk robu, svideće vam se i opcija Nike iD, gde možete izmeniti patike u skladu sa svojim željama: birajte boju, materijal, ili čak dodajte svoje ime. Željeni dizajn potom sačuvate i naručite. Pored zvanične stranice, postoji još stranica koje prodaju originalne Najk patike:

www.zappos.com
www.eastbay.com

Unikatne i retke Najk patike

Navedene internet stranice su odlične za kupovinu najnovijih Najk patika, ali ako tražite unikatne patike, ili patike koje su proizvedene u ograničenim količinama, pogledajte neku od sledećih stranica. Pouzdane su i prodaju samo originalne patike.

–          www.instyleshoes.com: Iako orijentisana pre svega na Air Jordan patike, ova stranica ima veliki broj retkih, unikatnih, ili patika iz ograničenih izdanja. Osim toga, na ovoj stranici imate i mnogo informacija o falsifikovanim patikama, uz savete kako da ih prepoznate

–          www.pickyourshoes.com: Ova internet prodavnica se može pohvaliti timom eksperata i kolekcionara koji proveravaju autentičnost patika, pa kao takva, predstavlja pouzdan izvor.