Najbolje muške Adidas patike феб02

Tagovi

Vezani clanci

Najbolje muške Adidas patike

Adidas možda nije na vrhu kada je u pitanju sponzorstvo velikih timova i najpoznatijih sportista, iako čini velike napore da napravi promenu na tom polju. Međutim, Adidas je na vrhu kad govorimo o proizvodnji retro i patika za trčanje. Kombinujući modu, udobnost, funkcionalnost i cenu, Adidas patike predstavljaju odličan izbor za mušku obuću.

  • Rod Laver Originals – savršeno jednostavne muške Adidas patike.

Ove patike su neverovatno jednostavne i bez suvišnih detalja – to je baš ono što ih čini tako dobrima. Razvijane oko 1970, u saradnji s teniskom zvezdom Rodom Lejverom, i danas predstavljaju najpopularnije teniske patike ikad proizvedene.

adidas originals rod laver

 

  • Muške Adidas Samba patike

Patike odličnog izgleda, popularne među muškarcima koji žele moderne patike retro izgleda. Prvi put su predstavljene 1960. godine kao patike za fudbal, i do danas su ostale čuvene.

adidas samba

  • Adidas „Nizza low” patike

Prve ovakve patike proizvedene su 1980. godine, a dizajn se do danas nije menjao. Elegantne i tanke patike do danas su ostale dostupne samo u tri kombinacije boja: crno-bela, belo-crna i kompletno bela.

adidas nizza

  • „Campus 2” Adidas patike

S mekim kožnim i gumenim đonom, ove čuvene Adidas patike su proizvedene s naglaskom na udobnost i trajnost, ali i pored toga su sasvim jednostavne i odlične. U crnoj ili tamno plavoj boji (sa belim prugama, naravno), ove patike su zaštitni znak Adidasa.

adidas Campus 2

  • Adidas „Samoa” patike

„Samoa” linija patika ima klasični Adidas izgled, a iako dolazi u različitim kombinacijama boja, najbolje izgledaju u crno-beloj varijanti i savršeno se uklapaju uz džins.

adidas samoa