Najbolje Adidas patike za žene феб24

Tagovi

Vezani clanci

Najbolje Adidas patike za žene

Ako volite patike, verovatno obožavate Adidas jer retko ko može proizvesti toliko retro patika u modernom ruhu.adidas patike

 1. Adidas „Sailing” patike
  Prve na listi bi trebalo da su „Sailing” patike, elegantne, uglađene i lepe, savršene kad želite biti neformalno i sportski obučeni, ali ne previše. Ponovo izdate patike iz 1970. godine, lagane, u nekoliko pastelnih boja.
 2. Adidas „Universal” patike
  Patike prelepog izgleda, replika izdanja iz 1972. godine. Napravljene su od kože s velurnim detaljima i izgledaju sasvim jednostavno. Postoji nekoliko kombinacija boja, ali potpuno bela izgleda najbolje.
 3. Adidas „Rod Laver” patike
  Ako obožavate nove, bele patike, „Rod Laver” patike od Adidasa, u kobinaciji platna i kože će vas oduševiti. Jednosavne su, sasvim pristojne cene, snežno bele s tamnoplavim ili zelenim detaljima. Razvijene prvi put 1970. godine zajedno s teniskom legendom Rodom Lejverom, zadržale su se sve do danas iz jednog jednostavnog razloga: savršene su.
 4. Adidas „Koolvayuna”
  Pored patika, Adidas proizvodi i drugu obuću, pa su se na ovu listu uvukle i „Koolvayuna” papuče. Neformalne papuče sa sintetičkim vrhom i spužvenim đonom, dostupne u brojnim bojama i predstavljaju najbolji izbor za papuče na tržištu.
 5. Adidas „Gazelle 2” patike
  Klasične plitke Adidas patike, prvi put proizvedene 1968. godine, ali sasvim odgovaraju današnjem vremenu. Dolaze u mnogo boja i šara, a nećete pogrešiti koju god da izaberete.