Kamo na skijanje u 2017? Slovenija, Hrvatska ili Austrija? дец05

Tagovi

Vezani clanci

Kamo na skijanje u 2017? Slovenija, Hrvatska ili Austrija?

Godina 2016 polako ide kraju, vremenski uvjeti idu sve više i više u ono hladno stanje, što znači, da će prije ili kasnije pasti prvi snijeg – u visinama i u nizinama. Kad jednom dođe takvo vrijeme, ljudi počnu razmišljati o tome, kamo bi išli na skijanje – Slovenija, Hrvatska ili možda Austrija? Naravno, pored ovih država, imate još jako puno drugih mogućnosti ali ove, koje smo nabrojali su stvarno one, kamo se Hrvati najviše puta odluče, da će otići. Znači, kamo ćete vi? Kako ćete rezervirati karte za skijanje, kako ćete rezervirati hotele i naravno, dali ste već provjerili vašu opremu, koju ćete upotrebljavati krajem ove godine i na početku 2017?

Pa počnimo sve skupa u Hrvatskoj – ako vam je želja, da ostanete u našoj državi i tu trošite novac, onda morate znati, da ćete ga moći trošiti na primjer na Sljemenu, a to je više ili manje to, što se tiče kvalitetnog skijanja u našoj državi. Sve skupa je puno drugačije kod naših susjeda u Sloveniji. Ako samo pomislimo na mariborsko Pohorje – već tamo imate jako puno staza za skijanje, hotela za spavanje i naravno, prekrasnih gradova, koje možete posjetiti, ogledati si ih i u njima uživati. Naravno, ima Slovenija još puno toga drugoga – ali za veliku većinu onih, koji dolaze iz Zagreba i okolice, to je najbliže i jako jednostavno!

Odmah nakon skijanja u Sloveniji, tu je za sve hrvate još zanimljiva Austrija. Da bi došli do njih, trebat će vam malo više vremena, a još jedna je stvar, koju je potrebno napomenuti – cijene skijanja kod njih su dosta visoke ali dobro, za taj novac ćete dobiti stvarno jako puno. Pa sada vi odlučite, što ćete odabrati, ili ćete ostati doma, ili ćete krenuti do naših susjeda ili ćete na kraju negdje još malo dalje. Bilo kako bilo, uvijek pazite na sebe, na svoje zdravlje i na tijelo, da se ne ozlijedite, jer ako dođe do toga, vašim užitcima će brzo doći kraj!

Ovde