Kako ugraditi PVC-vinil podne obloge u sobu vašeg djeteta? феб07

Tagovi

Vezani clanci

Kako ugraditi PVC-vinil podne obloge u sobu vašeg djeteta?

Dali ste znali, da su podne obloge iz PVC-vinila jedne od najviše traženih diljem cijele Europe? Pitate se zašto? Ako najprije krenemo do količine prodaje, onda je ona sigurno tako velika iz razloga, jer se ovu podnu oblogu jako na veliko polaže u ustanove, kao što su škole, bolnice i mnogi drugi javni zavodi. Zašto baš tamo? Iz razloga, jer je ova podna obloga kao prvo vrlo jednostavna za polaganje, kao drugo, dosta je jeftina, a kao treće, ona je jako izdržljiva! Pored svih tih škola, ova podna obloga se u zadnjim godinama sve više upotrebljava i u našim domovima – razlog je jednostavan, montirati ih možete potpuno sami i to sa jednostavnim klik sistemom!

Ako ste i vi jedni od onih, koji ste poželjeli PVC-vinil podne obloge u vašem stanu, točnije u sobi vašeg djeteta, onda moramo priznati, da ste odlično odabrali. Pored toga, da ćete moći birati između mnogih različitih dizajna, od kojih će se jedan sigurno sviđati vašem djetetu, moći ćete sve skupa srediti potpuno sami. Znači, naručite podove i krenite u akciju. Ali pažnja, kad ih dobijete na dom, najprije moraju 24 do 48 sati stajati u očišćenoj sobi, kamo ćete ih nakon toga polagati – tome se kaže aklimatizacija! Jako bitno kod toga je, da je pod, na kojeg polažete sve skupa ravan, ako nije, sve skupa neće biti dobro položeno!

Isto tako je bitno, da kad položite sve skupa do kraja, ne upalite podno grijanje, jer bi ono moglo svemu skupa naštetjeti. Isto tako pričekajte koji dan ili dva sa stvarima i sa djetetom – neka koji dan prespava u vašoj postelji i neka se možda koji dan igra vani na travi sa prijateljima, umjesto na računalu u svojoj sobi. Zašto sve to? Isključivo iz razloga, da bi ova podna obloga na kraju bila što bolje položena i da bi na kraju za godinu ili dvije mogli reći, da ste stvarno odabrali oblogu, koja vam se sviđa, koja je izdržljiva i još danas izgleda kao nova i koju voli i vaše dijete!