Kako stare patike napraviti kao nove? дец16

Tagovi

Vezani clanci

Kako stare patike napraviti kao nove?

Ako bi danas otvorili neki ormar, u kojem vam stoje patike, sigurni smo, da bi u njemu pronašli kakve stare, koje su možda još cijele ali ih ne nosite više na nogama, jer je na njima jako puno prljavštine i kao takve više ne izgledaju dobro. Jer svi mi gledamo, da bi uštedjeli svoj novac na svakom koraku, možete to napraviti tako, da oživite nešto staro, što vam stoji u ormar, a ne da kupite novo – ali sada se sigurno pitate, kako bi to napravili? Ako vas zanima, kako bi na primjer mogli kvalitetno očistiti neku staru obuću, onda čitajte dalje i možda dobijete neku ideju.

Jedan od načina, na kojeg možete počistiti vaše stare patike je sigurno taj, da ih jednostavno stavite u perilicu rublja. Ovdje morate paziti, da ih ne perete na previsokim temperaturama, jer bi ih na takav način uništili. Kad je pranje u perilici rublja završeno, jako je bitno, kako ćete ih posušiti – neki to rade tako, da ih stave u pećnicu ali to svakako nije uredu – sušite ih prirodnim putem. Predlažemo, da u njih stavite nekoliko starih novina, koje će iz njih potegnuti vodu, te sve skupa ostavite negdje na suncu, ako ga ima na nebu. Za koji dan će vaša obuća biti suha. Kad je sušenje završeno, onda dolazi na red samo još završna kontrola.

Kad govorimo o završnoj kontroli, onda je to najviše puta potrebno napraviti na gumama, koje se nalaze na vašoj obući – tamo dosta često ostanu neke sitnice, koje ćete morati još dodatno počistiti s nekim nježnim sredstvom za čišćenje. Kad završite i taj dio, pred vama se nalaze stare stvari, koje izgledaju opet kao nove. Na takav način ste dosta jednostavno uštedjeli nekoliko novca, jer niste odmah krenuli u trgovinu u kupovinu. Sad kad znate, kako sve to uraditi, predlažemo, da otvorite vaš ormar i provjerite stanje u njemu – kakvo je?

http://www.tenisice.hr/