Tagovi

Vezani clanci

Kako povezati vaš blog i Facebook oglašavanje?

 

Mnogi od vas su si jednog dana zaželjeli internet stranicu, da bi na njoj na primjer nešto prodavali. Naručili su je, dobili su je, ali kad su je pregledali, vidjeli su, da se na njoj nalazi tako zvani blog, na kojega se mogu objavljivati razni članci. Što je sad to? Tko će tu išta pisati, ako mi želimo samo prodavati. Pa da vas odmah informiramo – ako želite dobro prodavati, blog će vam biti u jako veliku pomoć, sa njime možete jako puno napraviti. Nije vam jasno kako i zašto? Evo, pojasnit ćemo vam u sljedećim redovima, kako i što raditi, da bi iz svega toga dobili što više.

Kad jednom imate blog, na njega ćete morati nešto napisati. Kakvih tisuću riječi, pa koja slika, zanimljiv naslov, dodate još kakav video i to je to, evo kvalitetnog sadržaja na vašoj stranici, koji može biti jako upotrebljiv. Ali kako će sada to za vas nešto prodati? Jednostavno – kad imate na stranici kvalitetan sadržaj, stavite ga na socijalne mreže i upotrijebite na primjer Facebook oglašavanje. Jednostavno je – sredite objavu na vašoj stranici i uložite nekoliko novca, da će se to prikazivati ljudima, koje bi takav sadržaj mogao zanimati – naravno ne zaboravite na pravilno targetiranje.

Kad jednom dosegnete prave ljude, sa pravim sadržajem, oni će ga pročitati, znači, da ćete sa tako jednostavnim Facebook oglašavanjem dobiti ljude na vašu stranicu. A onda dolazi trik – iz tog sadržaja, koji se nalazi na vašem blogu, ljude morate usmjeriti još do proizvoda, koje prodajete, a kad ljudi dođu do njih i ako će proizvod biti dobar i sa dobrom cijenom, kupit će ga. To će donijeti novac na vaš račun i naravno zadovoljstvo u vaše srce. Eto, sada znate zašto upotrebljavati blog, krenite što prije, da ćete i vi imati koristi od njega!

http://www.red-orbit.hr/usluge/facebook-oglasavanje