Kako očistiti Rider sandale? апр08

Tagovi

Vezani clanci

Kako očistiti Rider sandale?

Radite u banci, pa morate svaki dan na nogama nositi neke neudobne cipele? Radite možda na gradilištu i morate na nogama imati zaštitne cipele, koji praktično ne propuštaju niti malo zraka? Ako ste i vi jedan od onih, koji na uživaju u obući, koju nose na svojim nogama veći dio dana, onda je krajnje vrijeme, da na svoje noge stavite nešto udobno, ako imate prilike za to i ako vam vrijeme to dopušta – Rider sandale. Takve sandale su stvarno odlične za nositi – možete sa njima na šetnju, možete sa njima hodati i kod kuće, naravno, možete sa njima i na more, te na plažu – sve to zbog toga, jer su odlično napravljene i zbog toga, jer sadrže odlične materijale, koji se neće baš tako jednostavno poderati. Ali sve te sandale je potrebno čistiti, kako bih u njima stvarno mogli svugdje – ali kako?

Jer Riderovih sandala imate mnogo modela, potrebno ih je i čistiti na različite načine. Ako na primjer imate neke, koji su jako jednostavni i napravljeni samo od kakve kvalitetne gume, onda sa čišćenjem i nije neki problem – uzmite neku krpu, stavite ih ispod vode i dobro operite – jako brzo će biti kao novi. Malo drugačija je priča, ako na primjer imate kožne sandale – tamo je potreban malo drugačiji pristup. Kao prvo ih morate sa kakvom vlažnom krpom dobro počistiti, nakon toga ih pustite, da se na zraku dobro posuše, a onda na kraju ih je potrebno još namazati sa nekom kremom, koja će zaštititi vašu obuću pred svim neprilikama, koje se nalaze vani – vrućina i sunce, kiša, prah, kamenje i ostalo!

Ako ćete vaše sandale čistiti na pravilan način, onda ćete ih moći nositi na vašim nogama jako dugo. Istina je, da takve sandale i nisu tako jako skupe, ali kad se jednom priviknete na njih, nije baš dobro, da ih morate promijeniti zbog toga, jer su se poderale, jer niste pazili na njih. Ako pak već dođe do toga, onda na sljedeće pazite puno bolje i naravno one će ostati cijele duže vrijeme i moći ćete sa njima napraviti puno više koraka. Nema veze – uvijek i svuda uživajte u njima!

http://www.tenisice.hr/Ipanema/