Kad polažete furnet, trebat će vam ravna podloga јан08

Tagovi

Vezani clanci

Kad polažete furnet, trebat će vam ravna podloga

8Među nama ima takvih, koji su zadovoljnim bilo čime – nema veze, kako stvar izgleda, iz kakvih je materijala ili kako je napravljena! Ali među nama naravno ima i takvih, koji su perfekcionisti, znači, da za njih sve mora biti napravljeno tako kako mora biti, potpuno! Da bi i vaše podne obloge bile položene kvalitetno, potrebno je dovoljno znanja ili kvalitetan majstor. Bilo tko će vam obloge polagati, potrebno je najprije imati ravno tlo, da bi one na njemu stajale što ravnije, te da se nakon mjesec ili dva ne bi pojavljivali problemi i nezadovoljstvo!

Najviše puta je tako, da najveću preciznost i ravninu zahtijevaju prirodni materijali, možemo reći i drvo. Tu imamo u mislima parket, laminat i u posljednje vrijeme i furnet, kojeg ljudi sve više ugrađuju u svoje domove! Znači, da bi vaša nova podna obloga bila položena na ravnu površinu, morate nešto napraviti za to. Ako imate manje rupice, onda se mogu upotrijebiti mase, koje sve te rupice i neravnine izglade. Promiješate, stavite na pod, izravnate i počekate, da se sve skupa posuši. Kad prođe potrebno vrijeme, sve skupa će izgledati puno bolje i konkretnije za polaganje novih podova!

Da bi sve to stvarno napravili kvalitetno, idite sljedećim koracima – najprije počistite pod kojeg želite ravnati. Nakon toga nanesite željenu podlogu, smjesu, sa kojom želite vaš pod izravnati do kraja. Kad to imate napravljeno, sve skupa izgladite, poravnajte, da na podu više neće biti rupica i neravnina! Za kraj samo još počekajte, da se sve skupa posuši. Kad je sve to spremno, dolazi na red polaganje furneta – podna obloga, koja će u vaš dom donijeti prirodu, unikatnost i naravno nešto novo. Kad jednom sve to sredite, bit ćete zadovoljni sami sa sobom i naravno ponosni na svoj rad! Uživajte u tome!

http://floor-experts.rs/furnet-podne-obloge