Inteligentne patike u Adidas Šopu феб09

Tagovi

Vezani clanci

Inteligentne patike u Adidas Šopu

Adidas je nedavno otkrio inteligentne kopačke, Adizero f50. Poznate i kao kopačke s mozgom, Adizero f5o iznose modernu tehnologiju na fudbalsko igralište. Fudbal se danas igra brže nego ikad, pa je i potreba za brzinom danas najveća. Adizero f50 su ne samo najbrže na svetu, nego i „najpametnije”. MiCoach pretvara Adizero f50 u vrhunski digitalni uređaj za trening tako što vam omogućava da pratite i u računar unesete podatke o svom treningu: brzina, maksimalna brzina, broj sprintova, pretrčana dužina…

Adidas F50

Tehnologija iz filmova

Adizero f50 ima udubljenje u đonu u kom je smeštena revolucionarna tehnologija koja prati kretanje u 360°, te meri osnovne podatke. Ugrađena memorija shranjuje podatke za vreme utakmice ili treninga, a potom je bežično prebacuje na vaš kompjuter. Statistiku posle analize možete objaviti na nekoj od društvenih mreža i uporediti sa statistikom vaših prijatelja, ukoliko ste takmičarski nastrojeni, a možete ih učitati i u trenažne planova na miCoach internet stranici koje softver izrađuje posebno za svakog korisnika. Ako vam ni to nije dovoljno, od ove godine ćete moći igrati i video igrice na internetu koristeći svoje mogućnosti iz stvarnog života. Bilo da ste na stadionu ili na internetu, ovaj proizvod iz Adidas Šopa neće ostaviti ni najmanje sumnje u to ko je najbolji.

U prodaji od novembra 2011, u svim Adidas Šopovima

Nove kopačke su dostupne u Adidas Šopu i specijalizovanim prodavnicama od novembra 2011. godine po ceni od 210€, dok ceo paket sa miCoach softverom i uređajem koji šalje informacije na vaš kompjuter vredi 245€.