Tagovi

Vezani clanci

Imate probleme sa čišćenjem Converse Allstar patika?

Čišćenje je jedna od stvari, koju vjerojatno nitko ne radi sa veseljem – dobro, postoje neki, koji se profesionalno bave sa time i od toga žive ali zaboravimo na njih. Ovdje ćemo pisati o svim onim, koji tu i tamo moraju oprati kakvu majicu, počistiti prašinu u kući ili ukloniti prljavštinu iz svog automobila – da sve to je čišćenje, ali kako se čiste patike, a pogotovo one, koje se jako vole zaprljati? Jedne takvih patika su sigurno oni Converse Allstar. Ako ih ne poznajete, to su vam patike, koje se na nogama mladih ali i nekoliko starijih nose već desecima godina – postoje u raznim bojama, ali modeli su rijetki – visoki i niski i tu se priča polako završava!

Problem kod ovih patika je sigurno materijal, iz kojih su napravljene – on je prilično isti, kao što je nekad bio, znači, jednostavan, udoban ali to vam je dosta obično blago, što znači, da će se takva patika prije ili kasnije zaprljati i potrebno će je biti počistiti – a što napraviti onda? Postoje ljudi, koji će sada jako brzo i kao iz topa opaliti, da takve patike možete staviti u perilicu rublja i priča je završena – samo to nemojte raditi, ako još želite nositi ove patike neko vrijeme! Ako ćete ih staviti u perilicu rublja, može vam se dogoditi, da nećete odabrati pravu temperaturu i ostat ćete bez boje, mogu vam se pokrčiti ili se na nekim mjestima odlijepiti – a što ćete onda? Možete ih baciti u koš!

Znači, ako dođete do te faze, da vam je potrebno čišćenje Converse Allstar patika, onda ih jednostavno uzmite u ruke, stavite ih pod mlaz ne previše vruće vode, dodajte malo nekog deterđenata, koji nije prejak i sve skupa nježno počistite – kad odradite ovaj dio, jako je važno, da patike stavite na zrak i na sušenje. Neki ih stave čak i u pećnicu ali nemojte to raditi, ako ne želite, da vam izgore. Kad se vam patike negdje na balkonu posuše, gotovi ste – one će biti opet čiste i moči ćete ih nositi dalje, koliko želite, do sljedećeg čišćenja!

Veče