Gde odsesti u Bohinju? сеп17

Tagovi

Vezani clanci

Gde odsesti u Bohinju?

BohinjGde odsesti u Bohinju?

Bohinj je mesto na jugoistoku Julijskih Alpi, a na zapadu Slovenije. Poznato je po Bohinjskom jezeru, slovenačkom najvećem prirodnom jezeru, ali ga isto tako krase i mnogi istorijski i kulturni spomenici, kao i druge prirodne lepote. Kakav vam smeštaj nudi Bohinj?

Hoteli u Bohinju

Jedan od hotela u kojima možete boraviti u Bohinju jeste i Park EKO Hotel (pet zvezdica), koji se nalazi na samom vrhu Nacionalnog parka Triglav. Posetiocima nudi nacionalnu i internacionalnu kuhinju, aqua park sa toboganima, stenama za penjanje, masažom i sl. Osim toga, možete se opustiti i u finskoj sauni, ili kuglajući se.

Ukoliko ne želite odsesti u luksuznom hotelu sa pet zvezdica, u Bohinju se nalaze i drugi hoteli. Hotel Zlatorog (tri zvezdice), koji se nalazi na 200m od Bohinjskog jezera, na primer, nudi teniske terene, igralište za decu, kao i mnoštvo drugih ugodnosti.

Osim ova dva hotela u Bohinju postoje i drugi, svakako. Neki od njih su i: Hotel Tripič (tri zvezdice), Hotel Kristal (četiri zvezdice), Hotel Centar (tri zvezdice).

Apartmani

Neki od najpoznatijih apartmana u Bohinju su Hriberski, na oko pet minuta od skijališta Kobla, aqua parka, apartmani Zlatica, koji se takođe nalaze u blizini skijališta Kobla, aqua parka. Tu su i apartmani Gasperin, koji se nalaze na 250m od Bohinjskog jezera, kao i još mnogi drugi.

Dakle, ponuda Bohinja je velika i raznolika, u zavisnosti od toga šta želite da vam bude u blizini, možete izabrati hotel, apartman, ili pansion koji vama odgovara, a možete se čak odlučiti i za kamp.