Da li volite Crocs papuče? сеп20

Tagovi

Vezani clanci

Da li volite Crocs papuče?

CrocsCrocs je kompanija koja je proizvela papuče koje izazivaju različite reakcije. Naime, firmu su osnovala tri prijatelja da bi proizvodili klompe od posebne pene, čiji su dizajn preuzeli od firme Foam Creations. Ono što je posebno zanimljivo, papuče su bile zamišljene kao spa papuče, a danas se koriste za rad u kafićima, restoranima, i u mnoge druge svrhe.

Prve Crocs papuče

Prve Crocs papuče su se zvale Beach i prikazane su 2002. godine na Floridi. Odmah se prodalo 200 parova papuča, sve koje su bile proizvedene. U junu 2004. godine Crocs je kupio Foam Creations, kao ne bi imao problema oko prava na to što su radili. Tri godine kasnije kompanija Crocs je zaštitila svoje ime i svoj logo u državama širom sveta.

Kako izgledaju i gde se proizvode?

Ove papuče se proizvode u raznim bojama (ciše od 20) i stilovima. Proizvode se najčešće u Kanadi i u Meksiku, ali i u  Italiji, Rumuniji, Bosni i Hercegovini i Kini. Bitno je napomenuti da postoje i mnogi lažni proizvodi širom sveta, Crocs se pobunio protiv 11 kompanija, koje zapravo ne proizvode kvalitetne Crocs papuče.

Danas se ove papuče nose svuda, dobro pogledajte firmu koja je proizvela vaše „Crocs” papuče. Što se udobnosti tiče, tu gotovo da nemaju konurenata, a preporučuju ih i medicinari. Moda je opet druga stvar. Rekla bih da je bitno gde nosimo ove papuče, i da one nisu baš za posao, ali sigurno ima i onih koji na udobnost misle pre svega, a šta vi mislite?