Tagovi

Vezani clanci

Da li ste ovo znali o kompaniji Helly Hansen?

Helly HansenHelly Hansen je poznata norveška firma koja je posebno poznata i priznata po svojim proizvodima sportske opreme za sportove na vodi, planinarenje, pecanje, kao i zimske sportove. Osnovana je još 1877. godine u Oslu.

Nagrada za Helly Hansen kompaniju

Ova kompanija je nedavno dobila nagradu Desnivel Gear Award 2012, koju dodeljuje jedan od najprestižnijih magazina u Španiji za ovakve sportove – Desnivel. Nagradu je dobila zbog jakne koja je dizajnirana od strane ove firme tako da može da se prilagođava temperatura. Ali, svakako, inovativnost nije bio jedini kriterijum. Ocenjivali su se i funkcionalnost, kvalitet materijala, kao i kvalitet izrade. Konkurencija je bila velika, i mnogi su imali inovativne ideje, dobru tehnologiju i sl.

Sa kime sarađuje kompanija Helly Hansen

Kompanija Helly Hansen sarađuje sa mnogim priznatim firmama i sportistima u svetu sportova kao što su skijanje, jedrenje i mnogi drugi.  Tu su, na primer, Anna Haag, poznata švedska mlada nada što se tiče skijanja, sa brojnim medaljama iza sebe, zatim Aurelien Ducroz, poznati i neobičan skijaš, jer se bavi i još mnogim stilovima i sportovima. Tu su i Bre Og Fjell, koji se bave istraživanjem prirode, organizuju mnogobrojne ekspedicije u prirodu i za ostale ljude, a sve to sa iskusnim i profesionalnim ljudima.

Dakle, kompanija Helly Hansen je veoma priznata, a posebno među sportistima. O kompaniji Helly Hansen možete naći mnogo više na njihovoj internet stranici. Tamo možete pročitati i najnovije vesti o njima, ali i kupiti ili saznati više o proizvodima koje želite kupiti.