Crocs ili Kroksice авг06

Tagovi

Vezani clanci

Crocs ili Kroksice

Tri prijatelja, krstareći po Karibima, došla su na ideju da naprave papuče za sve ljubitelje jedrenja, koje će svima koji se bave tim dinamičnim i klizavim sportom omogućiti da se kreću po lađi a da ne upadnu u vodu. Kroksice su naizgled glomazne ali vrlo udobne klompe diskutabilnih estetskih vrednosti koje imaju jedan ‘šetajući’ kaišić koji kada se prebaci na petu čvrsto drži klompu uz nogu.

Rupičaste klompe

Crocs i Kroksice

Crocs i Kroksice

Kroksice su napravljene od posebne vrste pene koja je prilagodljiva temperaturi i obliku stopala. Klompe su napravljene u različitim bojama u zavisnosti od modela. Model za plažu je dostupan u više od 20 boja, dok se ostali stilovi proizvode u četiri boja ili kombinaciji dve boje. Rupice na kroksicama predstavljaju poseban izazov, pa je tako nastala čitava industrija ukrasa u obliku cvetića, likova iz crtaća, muzičkih instrumenata, životinja.. Ovo je unisex obuća i jednako ih obožavaju i muškarci i žene.

Život na vodi

Sada kada su komfor i funkcionalnost napravile od Crocsa omiljenu obuću za sve tipove kupaca,  brend Crocs se ponovo vraća svojim korenima – vodi. Ova tehnološki usavršena kolekcija koristi prednosti Croslite materijala i pruža pored dobrog prijanjanja, odličnu izdržljivost i brzo sušenje – sve ono što morski entuzijasti traže od obuće.

Ace Boating – klasičan Crocs dizajn spojen je sa novom tehnologijom i pruža odlično prijanjanje, izdržljivost i brazde koje uklanjaju vodu. Lagani dizajn na raspolaganju je u muškim i ženskim veličinama u četri boje.

Wraith – ovaj model krasi revolucionaran dizajn koji spaja površine za prijanjanje sa brazdama za uklanjanje vode. Lak sistem za podešavanje obuće omogućava brzo obuvanje dok Exo-Frame dizajn obuhvata stopalo stvarajući stabilnu i bezbednu cipelu.

Dead Ahead – cipela za jedrenje koja pruža naprednu tehnologiju prijanjanja i sadrži Exo Frame tehnologiju koja stvara sigurnosni pojas oko prstiju, pete sa dodatnom zaštitom na bokovima cipele.