Converse all star u košarci нов14

Tagovi

Vezani clanci

Converse all star u košarci

Pomislimo li, kako je svijet izgledao prije 50 godina, svi ćemo biti istog mišljenja, da je sve bilo jako drugačije. Automobili nisu bili kao danas, kuče i ostale zgrade gradile su se drugačije, nije bilo toliko kompjutera kao danas, a na kraju krajeva ni obuća, koja se tada nosila, nije ni malo slična današnjoj. Sva ta prošlost može se spomenuti i kod Converse all star patika, koje su se počele izrađivati prije mnogo godina a na policama ih možemo naći i danas, a što je najvažnije, da se Converse all star patike nisu promijenile skoro ništa od tada pa do danas.

Jedina razlika, koja se promijenila od Converse all starki je ta, da su se one nekad nosile samo na košarkaškim terenima, a danas ih ljudi nose u grad, na šetnju ili u školu. Ali ipak, Converse all starke u svijet sporta donesle su mnogo toga – košarkaške patike i danas se izrađuju tako, da su mnogo više od ostalih, kako bih zaštitile gležnjeve, potplat patika nekad je bila što bolja guma i tako je i danas, kad svi žele, da se košarkaška patike ne bih klizala na parketu. Pored svega toga, nekad su gledali, da je patika bila lagana i udobna i tako je i danas.

Kao što vidite, Converse all star patike svakako su donesle mnogo u svijet košarke, jer zbog njih su se patike počele razvijati i košarkaši su tako mogli svake sezone igrati bolje, bez da bih se bavili time, što će staviti na svoje noge. Od kada su se proizvele prve Converse all star patike svi znaju, kako mora izgledati tenisica za vrhunskog košarkaša, da bih se on u njoj osjećao udobno i ako bih mogao skakati visoko i zabijati mnoge koševe na košarkaškim terenima pred punim dvoranama ljudi, koji navijaju za njih, bodre ih i nose novac klubovima, kad kupuju ulaznice za utakmice.