Bohinj pun aktivnosti мар15

Tagovi

Vezani clanci

Bohinj pun aktivnosti

Na planinarenje u Bohinj

Ako volite planinarenje, a dosadno vam je hodati po planinama u blizini vašeg doma, otiđite u Bohinj. Tamo vas čeka puno staza za šetnju, planinskih i tematskih putova i pruga za nordijsko hodanje. Ako pogodite pravo doba godine i u Bohinj dođete na dane planinarstva, imat ćete i puno društva. Za vrijeme dana planinarstva u Bohinj stižu turisti iz svih strana, kako bi hodali po Bohinju i divili se prirodi.

Sjednite na bicikl ili možda čak na konja

Bohinj je također poznat po biciklističkim stazama, a bicikl možete iznajmiti skoro u svakom malo većem selu. Postoji i mnogo turističkih tura po brdima i planinama uz bohinjske doline i oko Bohinjskog jezera. Ako se oduševljavate gorskim stazama i uživate u vožnji biciklom, onda je Bohinj pravo mjesto za vaš aktivni odmor. Kada vam se ne da sjesti na bicikl, probajte sjest na konja. U jahanje se ne mora ulagati toliko energije kao u gorsku vožnju biciklom, pa je to više za one koji uživaju u životinjama i prirodi nego u samom sportu.

Ribolov i vodeni sportovi

Ribolov u Bohinju poseban je doživljaj. Bohinj nudi ribolov u tri izvanredna revira sa mogućnošću stručnog nadzora i najma opreme. Za vožnju po jezeru možete iznajmiti kajak ili kanu, a ako imate pomanjkanje adrenalina otiđite na rafting, kanjoning i hidrospeed.