Tagovi

Vezani clanci

Asics patike za odbojku su super

Današnja proizvodnja različitih stvari je najviše puta takva, da proizvođači naprave sve, da bi neki proizvod izgledao dobro, a kako dugo će izdržati, to ih ne zanima baš puno. Baš tako je naravno i kod tenisica – mnogi proizvođači izrađuju modele, kojima iz godine u godinu dodaju neke naljepnice, crtice i mrežice, a to, da se one unište za mjesec ili dva, to im nije važno – naravno, kad su tenisice uništene, moraju se kupiti nove, a to je svim prodavačima zanimljivo. Ali ipak postoje sportovi, gdje nije važan samo izgled, već i kvaliteta, a na sreću postoje i proizvođači, koji sve to jako dobro znaju.

Kad smo spomenuli sport, gdje je jako bitna kvaliteta, onda je to svakako odbojka. Možda si ne bi mislili, ali kod ovog sporta se toliko događa, da kod njega tenisice ne izdrže baš dugo, ako nisu stvarno kompletno kvalitetne. Znači, kod tog sporta se puno skače, kod tog sporta se puno pada, pa naravno trči i stvara pritiske na tenisicu. Sve to rezultira, da moraju tenisice biti stvarno dobre, jer ako nisu, može kao prvo doći do ozljeda, a kao drugo, one će se jako brzo, već po nekoliko treninga uništiti. A gdje dobiti takve tenisice, koje će izdržati sve to? Asics ih sigurno ima, to je provjereno!

Oni su jedan od onih rijetkih proizvođača, koji ne razmišljaju samo na svoje džepove, već naravno i na sportaše. Kod Asicsa već dugi niz godina proizvode ono, što odbojkašima treba – dobar i zanimljiv izgled tenisice, stabilnost, kvalitetne materijale i naravno, sigurnost! Kad odbojkaš jednom isproba njihove tenisice, najviše puta se dešava, da iz njih više ne odlazi, jer su svi oni sa njima jako zadovoljni. Pa eto, ako ste i vi odbojkaš, bilo to samo sa prijateljima ili profesionalno, ove tenisice morate probati, jer vam sigurno neće biti žao, da ste ih kupili.