Adidas šop u Beogradu i šire сеп17

Tagovi

Vezani clanci

Adidas šop u Beogradu i šire

AdidasDa li ste znali da je prvi Adidas šop na Balkanu otvoren upravo u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu? Otvoren je 2007. godine, a otvorio ga je najuspešniji teniser Srbije – Novak Đoković. Pre nekoliko meseci Adidas šop je organizovao žurku povodom otvaranja novog koncepta radnje. Ovoga puta, fanove Adidasa je pozdravio i oduševio Viktor Troicki, koji je otvorio ovu obnovljenu prodavnicu.

Svetski koncept Adidas šopa

Svetski koncept podrazumeva zasigurno moderniji dizajn, sličan onome širom sveta. Ono što je Adidas hteo da napravi jeste toplija amosfera, sam izgled je iako veoma moderan, u isto vreme deluje i manje hladan. Danas se širom sveta obnavljaju Adidas šopovi kako bi svaki odavao jednak utisak. Dizajn prodavnice je bitan, a pre svega zbog toga da bi se potencijalni kupci lepše osećali, da bi čitav utisak koji na posetioce ostavlja Adidas bio lepši, jer je mnogima poznato da prostor u kome smo utiče na nas same, na naše odluke i raspoloženja.

Adidas prodavnica No. 6

Adidas prodavnica No. 6 je posebna po tome što se ovde prodaju samo unikatni Adidas proizvodi. Nalazi se u Londonu, a nedavno je i ona renovirana, i to po ugledu na japansku arhitekturu, i to onu koja je nastala posle Drugog svetskog rata. Dizajnirao ju je Patrick Laing. Svakako, ova prodavnica ima svoju internet stranicu preko koje ljudi mogu videti, ali i kupovati unikatne Adidas patike, odeću i sl.

Adidas poseduje čitav internacionalni tim dizajnera. Centri su u Nemačkoj (Canton, Herzogenaurach), naravno, ali i u Portlandu (Oregon), Šangaju, Tokiju.