Adidas shop na internetu јун19

Tagovi

Vezani clanci

Adidas shop na internetu

Adidas patike i ostalu sportsku opremu Adidas kompanije možete, naravno, naći i na internetu, gde je moguće videti mnogo više proizvoda nego u bilo kojoj prodavnici. Šta se sve može kupiti u Adidas shop-u preko interneta? Šta pruža internet kada je u pitanju kompanija Adidas?

MI Adidas

Proizvodi kompanije Adidas su oduvek bile jednostavnog i prepoznatljivog dizajna. Ipak, ako ste oduvek želeli da sami kreirate svoje Aididas patike, sada je to moguće uraditi i preko interneta. OpcijaMI Adidas, koju možete naći na zvaničnom sajtu kompanije Adidas, namenjana je upravo ovome. Dakle, uđete na stranicu, izaberete model i kreirate. Ovakva opcija je posebno zanimljiva i pohvalna za Adidas kompaniju, odnosno, za Adidas shop, iako još uvek nije moguća u mnogim zemljama.

miCoach

MiCoach

MiCoach je takođe jedna zanimljiva opcija. Naime, u saradnji Adidas i Apple kompanije razvijena je aplikacija miCoach, koju možete imati na svom iPhone-u ili na svom iPod-u. Ta aplikacija vam olakšava bavljenje sportom, a koristi GPS i glasovnu komandu. Dakle, ukoliko ste ljubitelj trčanja, ili ukoliko trenirate neki sport, ova aplikacija vam može služiti kao trener, može vam govoriti koliki vam je puls, kako treba da nastavite s treningom i sl. Sa ovom aplikacijom možete povezati neke od proizvoda kompanije Adidas koji je podržavaju. Zanimljivo je da proizvodi u Adidas shop-u koji podržavaju ovu aplikaciju mogu biti najrazličitiji, od patika do brushaltera.

ART Galerija Umetnickih Slika