Adidas patike Jeremy Scotta апр19

Tagovi

Vezani clanci

Adidas patike Jeremy Scotta

Adidas je kompanija koja se bavi proizvodnjom sportske opreme. Ipak, danas se govori piše o nekim JS Adidas patikama koje su posebne pre svega po svom dizajnu, koji je potpuno drugačiji od svih patika na koje smo navikli. Njegove patike imaju jedinstvene oblike, i stvorene su da budu drugačije i zanimljivije.

Jeremy Scott Wings

Jeremy Scott Wings kolekciju čini više modela koje dele – krila. Naime, Jeremy Scott je dizajnirao ove Adidas patike sa krilima tako da su krila sasvim realna, ne samo nacrtana. Prema ocenama potrošača, reklo bi se i da su izuzetno udobne.

adidas jeremy scott attitude metro

Jeremy Scott Leopard i Jeremy Scott Gorilla

Jeremy Scott Leopard i Jeremy Scott Gorilla su zapravo su Adidas patike, iako im imena tako ne zvuče. Ovoga puta, Jeremy Scott je otišao dalje u svojoj mašti, patike ne samo što imaju leopardski print, već i na dodir liče na neko meko krzno. Osim toga, što ih čini posebno zanimljivim, one imaju rep! Rep koji je zapravo produžetak na patikama sasvim podseća na pravi rep. To su JS Leopard Adidas patike. Prema analogiji sa prethodnim, samo malo ekstremniji primer jeste gorila na patikama! Dakle, ako ste mogli zamisliti prethodna dva modela, treći ćete sigurno poželeti da vidite. A to nije sve od ideja i ostvarenja Scotta što se tiče Adidas patika. Postoje čak i patike sa plišanim medom. Sve u svemu, zanimljivo, novo, kreativno. A koliko je nosivo, to je na oceni potrošača.

adidas jeremy scott leather wings