Adidas i Stella McCartny јул02

Tagovi

Vezani clanci

Adidas i Stella McCartny

Stella McCartny je britanska dizajnerka i ćerka poznatog dizajnera po imenu Paul McCartny. U saradnji sa njom, Adidas je proizveo brojne odevne predmete koje je ona dizajnirala za žene. Njih možete naći u Adidas shop-u.

Stella mccartney

Obuća

Od obuće, Stella je dizajnirala baletanke u sivoj i crnoj boji, koje su ženstvene i jednostavne, nosive u mnogim prilikama. Osim toga, dizajnirala je i Festuca patike popuno otporne na vodu jedinstvenog i čudnog dizajna.  Posebno su zanimljive patike koje je ona dizajnirala za trčanje, po imenu Marialith Runner koje su takvog materiala da su lako uočljive i u mraku, naravno ne baš poptunom.

Odeća

Odeća koju je dizajnirala Stella je takođe ženstvena, jednostavna, u stilu Adidasa. Osim toga, ona je i korisna. Naime, majce koje idu uz telo, takođe imaju ugrađene ventilacije, a jakne za trčanje koje tanke i mogu se naći u modernim bojama, pružaju zaštitu od vetra i kiše. Dukseri takođe imaju ugrađen sistem za ventilaciju, tj. napravljeni su tako da odklanjaju znoj.  Osim toga u Adidas shop-u možete naći još i zanimljivo dizajniranu odeću za jogu i sl.

Ostalo

Pod ostalim se misli na dodatnu sportsku opremu. Od proizvoda koje je dizajnirala Stella, zanimljiva je, na primer, sportska torba za jogu, tako napravljena da možete zakačiti i svoju prostirku, a i da izgledate lepo. Osim ove, postoje još i torbe za svaki dan koje imaju i prostora za laptop. U Adidas shop-u se mogu naći i mnogi drugi proizvodi iste dizajnerke.